Realme telefon TTEC ile şarj edilir mi?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Telefon 18W şarj destekliyor. Şarj aleti ise ttec marka 10.5W hız ile şarj ediyor. Sıfır şarj aleti. Aslında bende orijinal şarj aleti var ama annem ve babam da o şarj aletini kullanıyor. Onların telefonları Samsung. Annem pahalı diye şarj aleti almadı, babam ise kendi şarj aleti olmasına rağmen benimkini kullanıyor. Sık sık farklı telefonlarda hor bir şekilde kullanılan, sökülüp takılan, yerlere atılan ve sık sık kaybolan bir şarj aleti olduğu için onu kullanmak istemiyorum. Ttec'i onlara veriyorum kabul etmiyorlar. Kullanmalarını istemememi belirttim sebebini açıklamama rağmen adım "şarj aletini ana babasından sakınan hayırsız evlat" oluyor ve küfür yiyorum. Ne yapmam lazım? Orijinali kullanmam mı yoksa Ttec'i kullanmak mı telefona daha az zarar verir ve hangisi daha mantıklı? Şarj aleti alacak param yok.

Son düzenleme:
Her zaman orijinal şarj aleti kullanın hocam.
Kullanabilirsiniz TTEC fakat bir garantisi yok telefona zarar gelebilir, daha yavaş şarj eder, bataryayı normale göre çok daha hızlı öldürür.
iPhone 11 Pro Max kullanıyorum dandik şarj aleti 2 saatte doldururken orijinali 1 saatte dolduruyor. Sözde ikisi de 20W.

Her zaman orijinal şarj aleti kullanın hocam.
Kullanabilirsiniz TTEC fakat bir garantisi yok telefona zarar gelebilir, daha yavaş şarj eder, bataryayı normale göre çok daha hızlı öldürür.
iPhone 11 Pro Max kullanıyorum dandik şarj aleti 2 saatte doldururken orijinali 1 saatte dolduruyor. Sözde ikisi de 20W.

Yavaş şarj olması umrumda değil ama pil sağlığını umursuyorum. Yazdıklarımı okudunuz. Yapacak bir şeyim yok.

Yavaş şarj olması umrumda değil ama pil sağlığını umursuyorum. Yazdıklarımı okudunuz. Yapacak bir şeyim yok.
Mümkün olduğunca orijinal kullanmaya çalışın fakat elinizde yoksa yapacak pek bir şey yok. Geçmiş olsun. Çok dert etmeyin giriş segment telefonların bataryası kendi kendine de ölüyor zamanla zaten.

Mümkün olduğunca orijinal kullanmaya çalışın fakat elinizde yoksa yapacak pek bir şey yok. Geçmiş olsun. Çok dert etmeyin giriş segment telefonların bataryası kendi kendine de ölüyor zamanla zaten.

Orijinal var bende ama hor kullanılıyor ve başkaları tarafından da kullanılıyor. Fazladan iki farklı marka telefon tarafından kullanılması benim telefonuma zarar vermeyecekse orijinali kullanacağım.

Orijinal var bende ama hor kullanılıyor ve başkaları tarafından da kullanılıyor. Fazladan iki farklı marka telefon tarafından kullanılması benim telefonuma zarar vermeyecekse orijinali kullanacağım.
Aradaki fark zarar vermez çakma şarj aleti zarar verir hocam. Yani çakmadan sonra orijinal kullandığınız diye bir sıkıntı olmaz direkt çakma kullanmak zarar verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı