yuhbaranhu2
Decapat
Sadece bunlar çıkıyor.İlk önce klasörde olmasını istediğin iki uygulamayı birleştir. Sonrasında basılı tutup klasörü büyüt de.
Çekmece moduna alıp öyle deneyin, bende öyle ve gözüküyor. Telefon modeli neydi bu arada?Sadece bunlar çıkıyor.
Çekmece modu nedir tam olarak? Telefon modeli Realme C25.Çekmece moduna alıp öyle deneyin, bende öyle ve gözüküyor. Telefon modeli neydi bu arada?
Menü modu hocam.Çekmece modu nedir tam olarak? Telefon modeli Realme C25.
Klasöre basılı tutup deniyorum hocam ve aynı şeyler çıkıyor. "kaldır" ve "klasörü kaldır" seçeneği dışında bir şey yok.Menü modu hocam.
Menüyü çekmece moduna almayı deneyin dedim tekrar üstüne basılı tutun demedim. Kesin çözüm değil fakat denenebilir, onun dışında aklıma bir şey gelmiyor özellikler modelden modele değişiyor mu bilmiyorum.Klasöre basılı tutup deniyorum hocam ve aynı şeyler çıkıyor. "kaldır" ve "klasörü kaldır" seçeneği dışında bir şey yok.
Menüyü çekmece moduna almayı deneyin dedim tekrar üstüne basılı tutun demedim. Kesin çözüm değil fakat denenebilir, onun dışında aklıma bir şey gelmiyor özellikler modelden modele değişiyor mu bilmiyorum.
Zaten çekmece modu açıktı. Aşağıya görseli bırakıyorum. Sizin telefon modeliniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.