KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Realme bazı uygulamalardan atıyor. Önce beyaz bir ekran geliyor sonra atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #3 Örneğin pubg brawl stars ve kendi uygulaması dijital sağlık ve ebeveyn denetimleri falan Steve Gates dedi: Hangi uygulamalardan atıyor? Genişletmek için tıkla... rneğin pubg brawl stars ve kendi uygulaması dijital sağlık ve ebeveyn denetimleri falan
Örneğin pubg brawl stars ve kendi uygulaması dijital sağlık ve ebeveyn denetimleri falan Steve Gates dedi: Hangi uygulamalardan atıyor? Genişletmek için tıkla... rneğin pubg brawl stars ve kendi uygulaması dijital sağlık ve ebeveyn denetimleri falan
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Kasım 2020 #4 Telefonunu biz tahmin ediyoruz değil mi?
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Telefonunu biz tahmin ediyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım
Samotne Ciasteczka dedi: Telefonunu biz tahmin ediyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Kasım 2020 #6 Telefonun model nedir? Onu demeye çalışıyorum. Aldığından beridir mi böyle yoksa bir şey yaptıktan sonra falan mı oldu?
Telefonun model nedir? Onu demeye çalışıyorum. Aldığından beridir mi böyle yoksa bir şey yaptıktan sonra falan mı oldu?
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #7 Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar Samotne Ciasteczka dedi: Telefonun model nedir? Onu demeye çalışıyorum. Aldığından beridir mi böyle yoksa bir şey yaptıktan sonra falan mı oldu? Genişletmek için tıkla... Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar
Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar Samotne Ciasteczka dedi: Telefonun model nedir? Onu demeye çalışıyorum. Aldığından beridir mi böyle yoksa bir şey yaptıktan sonra falan mı oldu? Genişletmek için tıkla... Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar
Steve Gates Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 174 5 Kasım 2020 #8 Yazılım güncellemelerini KasaturaNotFound dedi: Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar Genişletmek için tıkla... Yazılım güncelledikten sonra olduysa sorun Yazılım güncellemesinden kaynaklanıyor.
Yazılım güncellemelerini KasaturaNotFound dedi: Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar Modeli realme 6 ilk geldiğinde birşey yoktu 1 hafta falan sonra böyle oldu Sadece yazılımını güncelledim o kadar Genişletmek için tıkla... Yazılım güncelledikten sonra olduysa sorun Yazılım güncellemesinden kaynaklanıyor.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #9 Steve Gates dedi: Yazılım güncellemelerini Yazılım güncelledikten sonra olduysa sorun Yazılım güncellemesinden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Napmalıyım yani
Steve Gates dedi: Yazılım güncellemelerini Yazılım güncelledikten sonra olduysa sorun Yazılım güncellemesinden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Napmalıyım yani