offlinedota75 Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 30 Mart 2021 #1 Realme7 SD kart hafızası ile birleştirme denemesi sonrası SD kartın görünmüyor. İzlediğim videoda ADB diye bir yazılım vardı yapmayı denedim fakat yaptıktan sonra SD Kart'ın görünmediğini fark ettim. (Telefonda root yok.) Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Realme7 SD kart hafızası ile birleştirme denemesi sonrası SD kartın görünmüyor. İzlediğim videoda ADB diye bir yazılım vardı yapmayı denedim fakat yaptıktan sonra SD Kart'ın görünmediğini fark ettim. (Telefonda root yok.)
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Mart 2021 #2 SD kartın içinde önemli şeyler var mıydı? Bilgisayara bağlayıp denediniz mi?
offlinedota75 Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 31 Mart 2021 #3 Lord Raiden dedi: SD kartın içinde önemli şeyler var mıydı? Bilgisayara bağlayıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Önemli bir şey yoktu, aparat aldım PC'ye takacağım inşallah biçimlendirince sorun çözülür veya okuyucuda gözükür.
Lord Raiden dedi: SD kartın içinde önemli şeyler var mıydı? Bilgisayara bağlayıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Önemli bir şey yoktu, aparat aldım PC'ye takacağım inşallah biçimlendirince sorun çözülür veya okuyucuda gözükür.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 2 Nisan 2021 #4 Durum nedir?
offlinedota75 Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #5 Lord Raiden dedi: Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ürün geldi SD kartı ürüne taktım ve bilgisayara taktım biçimlendirdim ve düzeldi.
Lord Raiden dedi: Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ürün geldi SD kartı ürüne taktım ve bilgisayara taktım biçimlendirdim ve düzeldi.