Realtek 8812bu bağlantısı kesiliyor

Şeyh_Arthur

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba. Ben bir hafta önce Realtek 8812bu model Wi-Fi adaptör aldım ilk günlerde sorunsuz bir şekilde kullanıyordum, 50 megabit hızlara ulaşıyordum ama daha sonra bağlantı sağlayamamaya başladım. Bu sorunu Wireless Mode'u 802.11b olarak seçerek giderdim ancak bu kez internet hızı çok düşük (3-4 megabit) ve adaptör sadece bu modda stabil bir şekilde çalışıyor. Auto mode ya da 802.11b/g/n moduna aldığımda 30 saniye içinde bağlantı kesiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka cihazlarda da 50 megabit hıza ulaşabiliyor musunuz? Ulaşabiliyorsanız bağlantınız kesiliyor mu?

Başka cihazlarda da 50 megabit hıza ulaşabiliyor musunuz? Ulaşabiliyorsanız bağlantınız kesiliyor mu?
Farklı cihazlarda da denedim bu hızlara ulaşıyor ancak bağlantı kurulduktan sonra 30-45 saniye sonra bağlantı kopuyor.

Modeminizin modeli nedir? (Örn: Zyxel, TP-Link, AirTies vb.)

Modeminizin arayüzüne girip, tam ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Modeminizin arayüzünü pek bilmiyorum açıkcası. DSL hat değerlerini arayıp, bulabilirseniz ekran görüntüsü ile paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…