Şeyh_Arthur Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #11 sonicnix dedi: Modeminizin arayüzünü pek bilmiyorum açıkcası. DSL hat değerlerini arayıp, bulabilirseniz ekran görüntüsü ile paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım tilgin modemlerde dsl girişi bulunmuyor gpon sisteminde çalışıyor.
sonicnix dedi: Modeminizin arayüzünü pek bilmiyorum açıkcası. DSL hat değerlerini arayıp, bulabilirseniz ekran görüntüsü ile paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım tilgin modemlerde dsl girişi bulunmuyor gpon sisteminde çalışıyor.
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 2 Mayıs 2021 #12 Şeyh_Arthur dedi: Sanırım tilgin modemlerde dsl girişi bulunmuyor gpon sisteminde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İSS arayıp durumu izah edin ve arıza kaydı oluşturulmasını isteyin. SNR seviyesinin de kontrol edilmesini talep edin.
Şeyh_Arthur dedi: Sanırım tilgin modemlerde dsl girişi bulunmuyor gpon sisteminde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İSS arayıp durumu izah edin ve arıza kaydı oluşturulmasını isteyin. SNR seviyesinin de kontrol edilmesini talep edin.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #13 Sorununuzu çözdünüz mü acaba?
Şeyh_Arthur Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #14 B 52 Stratofortress dedi: Sorununuzu çözdünüz mü acaba? Genişletmek için tıkla... 5 ghz modeme geçince sorunu çözdüm.
B 52 Stratofortress dedi: Sorununuzu çözdünüz mü acaba? Genişletmek için tıkla... 5 ghz modeme geçince sorunu çözdüm.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #15 Şeyh_Arthur dedi: 5 ghz modeme geçince sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Benzer bir sorunu 5 GHz modem ile de yaşıyorum, Wi-Fi ağı değiştirirken cihazın bağlantısı kısa süreliğine kopuyor.
Şeyh_Arthur dedi: 5 ghz modeme geçince sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Benzer bir sorunu 5 GHz modem ile de yaşıyorum, Wi-Fi ağı değiştirirken cihazın bağlantısı kısa süreliğine kopuyor.
Şeyh_Arthur Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #16 B 52 Stratofortress dedi: Benzer bir sorunu 5 GHz modem ile de yaşıyorum, Wi-Fi ağı değiştirirken cihazın bağlantısı kısa süreliğine kopuyor. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kopması sorununu ben de yaşıyorum ama bu nadiren oluyor.
B 52 Stratofortress dedi: Benzer bir sorunu 5 GHz modem ile de yaşıyorum, Wi-Fi ağı değiştirirken cihazın bağlantısı kısa süreliğine kopuyor. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kopması sorununu ben de yaşıyorum ama bu nadiren oluyor.