Realtek 8822CE Wi-Fi kartı için en iyi sürücü

496718

Decapat
Oyun oynarken ani ping yükselmesi, lag oluşması, bir şey indirirken indirme hızımın düşmesi üzerine araştırıp bulduğum sürücüdür.
Ek ayarlar eklenmiş.

Oyun testi.
Valorant. (eskiden 22-27 ping değeri + lag)

Not: 3. parti sürücüdür. Güvenlik açısından herhangi bir problem yaşamadım. Kendi laptopumda kullanıyorum.

Kurulum.
-BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşlem bitince yeniden başlatın ve kurulum bitti.

VT bağlantısı

İndirme bağlantısı.

Son düzenleme:
Nasıl kullanılıyor? Ve bu kartta kullanabilir miyim?

Son sürümlere her daim ulaşabileceğiniz bir link:

Bende aynı kart var Lenovo da inanın aletten soğudum. 5 dolarlık Wi-Fi kartı bitirdi beni. LoL de ani ping sıcraması ve paket kaybı var 22'den 200 çıkıyor sonra iniyor. Intel de bu sorun yok. Değiştirsem garanti gidecek.

Sorun çözüldü mü sizde. İnce bir ayarı var mı?

8852be bendeki model

Hocam o karta özel sürücü var mı bilmiyorum. Yapabileceğiniz en iyi ayar ilkelerden güç modunu hep açık tutmak.
Ama değiştirince garantisi gitmiyor hocam Lenovo cihazların. Sökmek, macun değişimi, RAM değişimi ve Wi-Fi kartı değişimi garantiyi etkilemiyor. Anakartın üstündeki etiketli vidaları sökmeyin yeter.

Konuyu hortlatıyorum fakat güncel olarak çalışır mı? (İndirme linki patlamış zaten)

Bendeki etiket SSD'nin üstünde değiştimeyi düşünüyordum SSD sıkıntılı yavaş yazıyor ve sistemi kitliyor. Bir de 65 dereceyi görüyor 15TB olmadan sağlık 95 indi. Onda da ucuza kaçmışlar. Torrent açınca SSD Windows'u kitliyor

Wi-Fi işini biraz çözdü. Pahalıya patladı. Modemi Realtek işlemcili TP-Link ile değiştirdim. Daha uyumlu oldu.

Lenovonun Samsung veya wd olmayan diskleri çok sıcak evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…