Ghost.rider61
Decapat
Daha fazla
Hocam emeğine sağlık fakat bende işe yaramadı. O gelişmiş ayarları değiştirmek mevcut sürümde işe yaramıyor sanırım. Benim wifi kartın sürümü 6001.15.155.1 olarak gözüküyor. Sizinki nedir? Öğrenmek için sağ alttaki WİFİ seçeneğine tıklayın, bağlandığınız WİFİ'nin yanındaki "i" ye basın, Sürücü Sürümü olarak gözüküyor.
Hocam emeğine sağlık fakat bende işe yaramadı. O gelişmiş ayarları değiştirmek mevcut sürümde işe yaramıyor sanırım. Benim Wi-Fi kartın sürümü 6001.15.155.1 olarak gözüküyor. Sizinki nedir? Öğrenmek için sağ alttaki Wi-Fi seçeneğine tıklayın, bağlandığınız Wi-Fi'nin yanındaki "i" ye basın, sürücü Sürümü olarak gözüküyor.
Buyur6001.15.152.100 BENDEKİ SÜRÜM BU.
Ben birkaç defa format attım.Deneme yanilmayla bulduğum ayari yapmadığım zaman pocket loss oluyordu oyunlarda ayarları yaptiktan sonra bir problem olmuyordu
Yok hocam naptıysam olmadı. Sizdeki sürümü buldum, tanımladım. Bahsettiğiniz ayarları birebir yaptım, Speedtest'ten 5G ile hız testi yapınca 35-40 arası mbit çıkıyor. Wireless antenini takıp hız ölçümü yaptığımda 120 mbit hız testi çıkıyor. Sanırım benim wifi kartı sorunlu ya da kalitesiz. Gerçi sinyal seviyesinde sorun yok, upload ölçümlerinde sorun yok, sadece download hızı düşük... Cihazı alalı daha 1 hafta oldu, iade veya değişim için göndericem yine... Teknobiyotik'ten aldığım ikinci mini pc (GMKTec G3), ikisinde de sorun çıktı. Ofis işleri için İzoly'den falan ucuz yollu bir ofis kasası almam gerekecek sanırım.Buyur
Ben birkaç defa format attım.Deneme yanilmayla bulduğum ayari yapmadığım zaman pocket loss oluyordu oyunlarda ayarları yaptiktan sonra bir problem olmuyordu
farklı modemde deneme sansınız oldu mu indirme hızını ?Yok hocam naptıysam olmadı. Sizdeki sürümü buldum, tanımladım. Bahsettiğiniz ayarları birebir yaptım, Speedtest'ten 5G ile hız testi yapınca 35-40 arası mbit çıkıyor. Wireless antenini takıp hız ölçümü yaptığımda 120 mbit hız testi çıkıyor. Sanırım benim wifi kartı sorunlu ya da kalitesiz. Gerçi sinyal seviyesinde sorun yok, upload ölçümlerinde sorun yok, sadece download hızı düşük... Cihazı alalı daha 1 hafta oldu, iade veya değişim için göndericem yine... Teknobiyotik'ten aldığım ikinci mini pc (GMKTec G3), ikisinde de sorun çıktı. Ofis işleri için İzoly'den falan ucuz yollu bir ofis kasası almam gerekecek sanırım.
Hiz testinden ziyade oyunlarda internet gorusmelerinizde kesinti oluyor muYok hocam naptıysam olmadı. Sizdeki sürümü buldum, tanımladım. Bahsettiğiniz ayarları birebir yaptım, Speedtest'ten 5G ile hız testi yapınca 35-40 arası mbit çıkıyor. Wireless antenini takıp hız ölçümü yaptığımda 120 mbit hız testi çıkıyor. Sanırım benim wifi kartı sorunlu ya da kalitesiz. Gerçi sinyal seviyesinde sorun yok, upload ölçümlerinde sorun yok, sadece download hızı düşük... Cihazı alalı daha 1 hafta oldu, iade veya değişim için göndericem yine... Teknobiyotik'ten aldığım ikinci mini pc (GMKTec G3), ikisinde de sorun çıktı. Ofis işleri için İzoly'den falan ucuz yollu bir ofis kasası almam gerekecek sanırım.
Yok hocam ne yaptıysam olmadı. Sizdeki sürümü buldum, tanımladım. Bahsettiğiniz ayarları birebir yaptım, Speedtest'ten 5G ile hız testi yapınca 35-40 arası Mbit çıkıyor. Wireless antenini takıp hız ölçümü yaptığımda 120 Mbit hız testi çıkıyor. Sanırım benim Wi-Fi kartı sorunlu ya da kalitesiz. Gerçi sinyal seviyesinde sorun yok, upload ölçümlerinde sorun yok, sadece download hızı düşük... Cihazı alalı daha 1 hafta oldu, iade veya değişim için göndereceğim yine... Teknobiyotik'ten aldığım ikinci mini PC (GMKTec G3), ikisinde de sorun çıktı. Ofis işleri için Izoly'den falan ucuz yollu bir ofis kasası almam gerekecek sanırım.
Hiz testinden ziyade oyunlarda internet gorusmelerinizde kesinti oluyor mu?
Sanmıyorum aygıt yöneticisinden kartınızın gelişmiş seçeneğinden roaming agressiveness seçeneği varsa disabled yapın tekrar deneyinHerkese merhaba, günlerdir kafayı yiyorum. Bu konuyu buldum, buraya da yazayım.
EA FC 25'i Intel i5-1334U işlemcili (entegre grafikli) ve 32 GB RAM'li Dell Inspiron 3530'a indirdim. Ayarlarım en düşükte ve çözünürlük 1280x720'de olsa bile hala takılmalar yaşıyorum. Ayrıca RealTek 8852BE kartı ile de bağlıyım.
FUT moduna geçtiğimde oyundaki pingim muazzam bir şekilde artıyor. Oyun sırasında sarı ağ simgesi ekranda kalıyor, bazen ağ, ping ve jitter kırmızı oluyor ve EA sunucularıyla bağlantıyı kaybediyorum.
Ancak FC25 dışında normal indirmelerimde, hız testlerimde vs. hiçbir hız sorunu yaşamıyorum. 1000 Mbps fiber internet altyapısı kullanıyorum. Router'ım TP Link AX80. Router ile laptop arasında 30 santimetre var.
Cloudflare DNS ve Google DNS kullandım ve çözülmedi. UO Trace ile bir test yaptım ama bir anlam veremedim. Bilgisayarın dahili grafik yongası FC25'i kaldıramıyor olabilir mi, bu yüzden takılmalar ping'e neden oluyor olabilir mi? Speedtest sonucum ve sürücü sürümünü ekliyorum.
Eki Görüntüle 2383048Eki Görüntüle 2383050
Yaptım işe yaramadı. 2.4G'yi de kapadım yine yok.Sanmıyorum aygıt yöneticisinden kartınızın gelişmiş seçeneğinden roaming agressiveness seçeneği varsa disabled yapın tekrar deneyin