Arkadaşlar merhaba. Z97 GAMING 3 anakartımın üzerinde Realtek ALC1150 ses kartı var. PSU'dan kablo ile ekstra güç bağlamama rağmen istediğim ses yüksekliğini yakalayamadım. Realtek'in sitesinde hangi Driver'ı indirmem gerektiğini anlayamadım. Bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Kulaklık ile mi istediğiniz ses yüksekliğini alamıyorsunuz? Öyle ise kulaklığınız nedir?
Edit: Anakarta baktım 600 ohm kulaklıkları besleyecek Sound Blaster amfisi kullanıyor. Düşük ses almanız imkansız. Kulaklıklığınızı kırmızı çıkıştan bağlamanızı istiyor ürünün sitesinde, hangi çıkıştan başladığınızı kontrol edin.
Kulaklığım sennheiser gsp 300 telefondan aldığım ses yüksekliğinin aynısını alıyorum.Psu dan güç bağladım aud pwr 1 soketine ona rağmen değişme olmadı
Edit: Hocam arka taraftaki kırmızı sokete bağlı kullanıyorum.
Evet kasanın arka tarafındaki kırmızı girişe bağlıyorum. Ben Driver hatası olabilir diye düşündüm fakat Realtek'in sayfasında kafam karıştı hangi Driver'ı indireceğimi bilemedim.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.