Realtek ALC269 için uygun Kext

Rica ederim, İlgilenmesine ilgilendik ama sonuca ulaşsaydık daha güzel olacaktı.

Bootloader geldiğince esc yada herhangi bir tuşa basıp -v -f parametreleriyle başlatın. Siyah ekranda yazılar geçecek, en son bir yerde kalacak yazılar kesilecek. O ekranın net bir fotoğrafını çekip koyabilirsen biraz daha ilerleme kaydetmeyi deneyebiliriz.

Birde farklı bir partitionda kurulum haliyle açılabilen bir osx varsa oradan başlatıp, cloverı kurduğunuz diğer sistemin kurulu olduğu partition'ı açıp CLOVER->kexts->Other klasöründe FakeSMC.kext haricinde kalan tüm kextleri silin. Sonra yine CLOVER->ROM klasöründe bulunan rom dosyasını silip -v -f ile boot etmeti deneyin.

Bu osx kurulum ve stabil hale getirme süreci çok sancılı olabilmektedir, ama başarıp tüm donanımlarıda çalıştırabildiniz mi gerçekten değdiğini hissedeceksiniz.

@Serhat Üçek ben halen daha usb ile başlatıyorum onları ayarlardaki -v yazan yere yazsam olurmu acaba ?

yeni sorunum bu usb den kurtulmak isterken bu oldu

Son düzenleme:
Bu arada sesi ve ethernet kartını tanıttım ama nasıl oldu anlamadım

usb den kurtuldum çok şükür pc açılıyor ses tamam wi fi tamam ethernet tamam tek sorunum ekran kartlarım oldu birinden biri çalışsa yeter bana şuanda mac den yazıyorum... 7670M nin yuva yazan yerinde şimdi slot-1 yazıyor ne yaptım bilmiyorum ama öyle yazdırdım iyimi kötümü bilmiyorum uzmanlar bir göz atarlarsa işim 10 dakika sürmez gibi @Serhat Üçek @Recep Baltaş adını bilmediğim diğer bilir kişiler yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…