Realtek ALC887/ALC897 gitarı bilgisayara bağlamak için yeterli midir?

Liesenburg

Centipat
Daha fazla  
Gitarı bilgisayara bağlayıp kayıt almak istiyorum fakat nereyi okusam herkes harici ses kartı alın demiş. B450M PRO M.2 Max anakartım var, içindeki ses kartı yeterli olur mu yoksa harici ses kartı zorunlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ses kartı al öbür türlü çok kalitesiz olur

Ses kartı almalısın. Gitarı ses kartına, kartı da bilgisayara takacaksın. Aksi halde çok hışırtılı ses olur. Hem gitaristim hem de kayıt stüdyom vardı. Az çok bilgi sahibiyim.

Hocam ASIO4All driver kurarak gecikme sorununu ortadan kaldırabilirsin ama tek sorun gecikme olmayacak emin ol, yaklaşık 5-6 senedir ben de böyle on-board girişlere takarak çalıyorum. Arkadaşın BOSS Katana 50W'lık amfisine taktığımda gitarı tanıyamadım öyle söyleyeyim. Yani ses kalitesi olarak sorun yaşarsın biraz çamurlu biraz fazla yapay gelir ses sanki hışırtılı gibi gelir ve gürültü sorunu yaşarsın. Yani bir yere kadar idare eder en neticesinde ama düzgün bir usb ses kartı alırsan güzel şeyler çıkartabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…