Realtek ALC887 ile Arctis Nova 1 kullanılır mı?

mertcan.dmn81

Hectopat
ASRock A320M anakartım var. O da bunu kullanıyor 7.1 ch HD Audio (Realtek ALC887 Audio codec) elna Audio caps. Bunlarla beraber SteelSeries Arctis Nova 1 kullansam yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASRock A320M anakartım var. O da bunu kullanıyor 7.1 ch HD Audio (Realtek ALC887 Audio codec) elna Audio caps. Bunlarla beraber SteelSeries Arctis Nova 1 kullansam yeterli olur mu?
Doğru demişler. 93 dB 36 Ohm empedansı var. Aynı zamanda da abartmışlar. Ses şiddeti düşüklüğü olacaktır ama çok da değil. Ürün kablolu. Çok bir kayıp yaşamazsın.

1600 lira hocam. Bazı yerlerde yetersiz oluyor vs diye okudum ALC1200 gerekli falan demişler. O yüzden sorayım dedim.
Öyle bir şey yok. Piyasadaki oyuncu kulaklıklarının %90'ı en kötü ses yongasında bile sürülebiliyor.

Voicemeeter Banana kullanıyorum hocam. CH321 var şuan onun en yüksek ses seviyesini %40 civarı arttırıyor. O işe yarar mı?
Uygulamalarla arttırılan ses bana eski E250'lerde şifre yazıp hoparlör patlatma hikayelerini hatırlatıyor. Bir sıkıntı yaşamazsın, rahatlıkla alabilirsin ürünü. Yukarıda yazdığım yorumdaki kaybı hissetmezsin bile. Ama ne zaman 2017-2018'den önce çıkmış bir telefona takarsın ürünü, tatmin etmez.

Bu arada şarkı da dinleyeceksen kesinlikle önermem bu ürünü. Geçen gün de biri sormuştu bana, bayağı dengesiz bir kulaklık. Low-mid bass ağırlıklı, onun dışında low-mid-high treble bayağı kötü. Basslar treble ı yutacaktır

Uygulamalarla arttırılan ses bana eski E250'lerde şifre yazıp hoparlör patlatma hikayelerini hatırlatıyor. Bir sıkıntı yaşamazsın, rahatlıkla alabilirsin ürünü. Yukarıda yazdığım yorumdaki kaybı hissetmezsin bile. Ama ne zaman 2017-2018'den önce çıkmış bir telefona takarsın ürünü, tatmin etmez.

Yok hocam patlatacak seviyeyi ayarlıyorum merak etmeyin. Kaybım sadece ses yüksekliği mi olur zaten Cooler Master CH321 kullanıyorum eminim daha kaliteli gelecektir. Elimde Samsung A73 var onun da jak girişi yok hocam olsaydı telefonumda da kullanırdım.

Bu arada şarkı da dinleyeceksen kesinlikle önermem bu ürünü. Geçen gün de biri sormuştu bana, bayağı dengesiz bir kulaklık. Low-mid bass ağırlıklı, onun dışında Low-mid-high treble bayağı kötü. Basslar treble ı yutacaktır.

Hocam müzik olarak genelde telefondan dinliyorum ama bilgisayardan da dinlediğim oluyor yalan yok. Cooler Master CH321'e kıyasla müzik performansı nasıldır acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı