Realtek ALC887 ile Arctis Nova 1 kullanılır mı?

Yok hocam patlatacak seviyeyi ayarlıyorum merak etmeyin. Kaybım sadece ses yüksekliği mi olur zaten Cooler Master CH321 kullanıyorum eminim daha kaliteli gelecektir. Elimde Samsung A73 var onun da jak girişi yok hocam olsaydı telefonumda da kullanırdım.

Hocam müzik olarak genelde telefondan dinliyorum ama bilgisayardan da dinlediğim oluyor yalan yok. Cooler Master CH321'e kıyasla müzik performansı nasıldır acaba?
CH 321'in frekans tepkime tablosunu bulamadım. Ne desem yalan olur üzgünüm ama Arctis 1'in verisi var internette.
Headphones - 1.5 - Graph Bu left
Headphones - 1.5 - Graph Bu right

Sesi bayağı dengesiz, kulaklığı kendim deneyimleyemedim ama tablo kısaca diyor ki: Ne vasat bir şeysin sen :)

CH 321'in frekans tepkime tablosunu bulamadım. Ne desem yalan olur üzgünüm ama Arctis 1'in verisi var internette.
Headphones - 1.5 - Graph Bu left
Headphones - 1.5 - Graph Bu right

Sesi bayağı dengesiz, kulaklığı kendim deneyimleyemedim ama tablo kısaca diyor ki: Ne vasat bir şeysin sen :)

Müzik performansı o kadar da önemli değil hocam 1600 liraya alabileceğim farklı alternatifleri var mı? Sağlamlığı önemli kulaklığın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik performansı o kadar da önemli değil hocam 1600 liraya alabileceğim farklı alternatifleri var mı? Sağlamlığı önemli kulaklığın.
Müzik performansı önemli değilse alabilirsin. Bilindik marka, yedek parça vesaire temin edebilirsin diye düşünüyorum. Sağlamlık benim ilgilendiğim bir alan değil, giriş seviyesi bir odyofil olarak sadece ses ile ilgileniyorum.

Müzik performansı önemli değilse alabilirsin. Bilindik marka, yedek parça vesaire temin edebilirsin diye düşünüyorum. Sağlamlık benim ilgilendiğim bir alan değil, giriş seviyesi bir odyofil olarak sadece ses ile ilgileniyorum.

Hocam sağlamlık açısından kastım şu mesela CH321 kullanıyorum kafa bandını tutan aksan yumuşak fleks kablo gibi bir şeymiş o kırılınca kafamı acıtmaya başladı. Şöyle bir 2 yıl idare etse yeter benşm için.

Hocam sağlamlık açısından kastım şu mesela CH321 kullanıyorum kafa bandını tutan aksan yumuşak fleks kablo gibi bir şeymiş o kırılınca kafamı acıtmaya başladı. Şöyle bir 2 yıl idare etse yeter benşm için.
Yabancı forumlardan, sağlam test yapan sitelerden ....... durability test yazıp araştırabilirsin. Denemediğim bir ürün için sağlamdır demek yakışık kalmaz. İyi forumlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı