Realtek ALC887 ile Arctis Nova 1 kullanılır mı?

CH 321'in frekans tepkime tablosunu bulamadım. Ne desem yalan olur üzgünüm ama Arctis 1'in verisi var internette.
Headphones - 1.5 - Graph Bu left
Headphones - 1.5 - Graph Bu right

Sesi bayağı dengesiz, kulaklığı kendim deneyimleyemedim ama tablo kısaca diyor ki: Ne vasat bir şeysin sen

Müzik performansı o kadar da önemli değil hocam 1600 liraya alabileceğim farklı alternatifleri var mı? Sağlamlığı önemli kulaklığın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik performansı o kadar da önemli değil hocam 1600 liraya alabileceğim farklı alternatifleri var mı? Sağlamlığı önemli kulaklığın.
Müzik performansı önemli değilse alabilirsin. Bilindik marka, yedek parça vesaire temin edebilirsin diye düşünüyorum. Sağlamlık benim ilgilendiğim bir alan değil, giriş seviyesi bir odyofil olarak sadece ses ile ilgileniyorum.

Hocam sağlamlık açısından kastım şu mesela CH321 kullanıyorum kafa bandını tutan aksan yumuşak fleks kablo gibi bir şeymiş o kırılınca kafamı acıtmaya başladı. Şöyle bir 2 yıl idare etse yeter benşm için.

Yabancı forumlardan, sağlam test yapan sitelerden ....... durability test yazıp araştırabilirsin. Denemediğim bir ürün için sağlamdır demek yakışık kalmaz. İyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…