Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 18 Haziran 2023 #11 SENTOKI dedi: Razer BlackShark V2 X USB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA bu ürün mü tavsiye edersiniz jak girişli mi hocam. Hiç incelemesini bulamadım çok kararsız kaldım hiç risk etmeden jak mı alsam diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir inceleme mevcut.
SENTOKI dedi: Razer BlackShark V2 X USB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA bu ürün mü tavsiye edersiniz jak girişli mi hocam. Hiç incelemesini bulamadım çok kararsız kaldım hiç risk etmeden jak mı alsam diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir inceleme mevcut.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #12 Ipares dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir inceleme mevcut. Genişletmek için tıkla... Jak olan ürünü almaya karar verdim az incelemesi olduğu için.
Ipares dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir inceleme mevcut. Genişletmek için tıkla... Jak olan ürünü almaya karar verdim az incelemesi olduğu için.