Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Format attım ve bu uygulama yine gözükmüyor. Her formatta bir şekilde çözüyorum fakat bu sefer bulamadım bunu nasıl kuruyorduk? Anakart sitesinden en güncel sürücüyü kurdum, onu önermezseniz sevinirim.
Format attım ve bu uygulama yine gözükmüyor. Her formatta bir şekilde çözüyorum fakat bu sefer bulamadım bunu nasıl kuruyorduk? Anakart sitesinden en güncel sürücüyü kurdum, onu önermezseniz sevinirim.
Çözüm Wexiar 5 Ocak 2023 F4T1H dedi: "Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri" buradan kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir isteğe bağlı güncelleştirme yok diyor hocam. Şu video sorunumu çözdü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F4T1H dedi: "Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri" buradan kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir isteğe bağlı güncelleştirme yok diyor hocam. Şu video sorunumu çözdü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.372 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 5 Ocak 2023 #2 "Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri" buradan kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 F4T1H dedi: "Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri" buradan kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir isteğe bağlı güncelleştirme yok diyor hocam. Şu video sorunumu çözdü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 5 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
F4T1H dedi: "Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri" buradan kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir isteğe bağlı güncelleştirme yok diyor hocam. Şu video sorunumu çözdü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.372 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 5 Ocak 2023 #4 Yüklediğin halde karşına çıkmıyorsa Denetim Masası'ndan açabilirsin, şu sıralama kısmından Küçük ögeleri seçince Realtek ses sürücüsü diye çıkıyordu. Artı 0 Eksi
Yüklediğin halde karşına çıkmıyorsa Denetim Masası'ndan açabilirsin, şu sıralama kısmından Küçük ögeleri seçince Realtek ses sürücüsü diye çıkıyordu.