Realtek Audio Console ile ses ayarı nasıl değiştirilir?

kaansenel08

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i3-9100F 3.60GHz
Nvidia GTX 1650
8GB 2400MHz RAM
H310M H 2.0 Anakart
Sandisk SSD Plus
Meslek
Öğrenci
Önceden bir kulaklık kullanıyordum ve bozuldu sonra telefon kulaklığına geçtim bu ikisinde de ses gayet güzel geliyordu yani ekolayzer ayarıyla oynanmamış gayet güzel sesti Valorant falan oynayabiliyordum. Sonra o ilk bozulan kulak üstü kulaklığımı aldım, cümlenin başında söylediğim kulaklık ve şimdi bunda sanki oynanmış gibi çok boğuk bir sesi var ama bakıyorum ses efekti ile oynanmamış, nasıl düzeltebilirim?
Önceden bir kulaklık kullanıyordum ve bozuldu sonra telefon kulaklığına geçtim bu ikisinde de ses gayet güzel geliyordu yani ekolayzer ayarıyla oynanmamış gayet güzel sesti Valorant falan oynayabiliyordum. Sonra o ilk bozulan kulak üstü kulaklığımı aldım, cümlenin başında söylediğim kulaklık ve şimdi bunda sanki oynanmış gibi çok boğuk bir sesi var ama bakıyorum ses efekti ile oynanmamış, nasıl düzeltebilirim?
Başlık eskiden kalmış (Kulaklık Boğuk Ses) Olacak

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı