Çözüldü Realtek Audio Console "RPC Hizmetine Bağlanılamıyor" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamzz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
20 W 34th St, New York, NY 10001
Daha fazla  
Bu hatayı nasıl düzeltirim?

Ekran Görüntüsü (83).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü buldum.
Aygıt yöneticisinden REALTEK'i güncelledikten sonra düzeldi.
Hocam aynı sorun bende de var şu an. @AJFA moderatör sisteme erişip çözmeye çalıştı, uğraşlar sonuç vermedi, çok sinir bozucu bir sorun. Yine de işinizi görebilir diye konuyu paylaşıyorum:

Hocam aynı sorun bende de var şu an. @AJFA moderatör sisteme erişip çözmeye çalıştı, uğraşlar sonuç vermedi, çok sinir bozucu bir sorun. Yine de işinizi görebilir diye konuyu paylaşıyorum:
Siz nasıl düzelttiniz?

Siz nasıl düzelttiniz?

Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından Realtek HD Audio Universal Service'i etkinleştirip bilgisayarını yeniden başlatmayı dene.

Eğer zaten o etkin diyorsan, ses sürücüsünü DDU ile kaldır + Realtek panelinin de kalktığından emin ol, kalkmadıysa kendin elle kaldır. Daha sonra anakartının sitesinden sürücüyü tekrar indirip kur. Kurduktan sonra da Realtek HD Audio Universal Service'in başlangıçta açık olduğundan emin olup bilgisayarını yeniden başlat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı