Çözüldü Realtek Audio Console "RPC Hizmetine Bağlanılamıyor" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çözümü buldum.
Aygıt yöneticisinden REALTEK'i güncelledikten sonra düzeldi.
Hocam aynı sorun bende de var şu an. @AJFA moderatör sisteme erişip çözmeye çalıştı, uğraşlar sonuç vermedi, çok sinir bozucu bir sorun. Yine de işinizi görebilir diye konuyu paylaşıyorum:

Siz nasıl düzelttiniz?

Siz nasıl düzelttiniz?

Düzeltemedik fakat konudaki talimatlar işinizi görebilir diye paylaştım. Realtek ses sürücülerini ve anakart ses sürücülerini yenilemekle başlayabilirsiniz.

Ayrıca anakartınızın Audio bölümüde bulunan sürücüyü de deneyebilirsiniz. (driver sayfasında)

Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından Realtek HD Audio Universal Service'i etkinleştirip bilgisayarını yeniden başlatmayı dene.

Eğer zaten o etkin diyorsan, ses sürücüsünü DDU ile kaldır + Realtek panelinin de kalktığından emin ol, kalkmadıysa kendin elle kaldır. Daha sonra anakartının sitesinden sürücüyü tekrar indirip kur. Kurduktan sonra da Realtek HD Audio Universal Service'in başlangıçta açık olduğundan emin olup bilgisayarını yeniden başlat.

Çözümü buldum.
Aygıt yöneticisinden Realtek'i güncelledikten sonra düzeldi.

En gücel sürücüdeyim fakat hala düzelmedi ne yapabilirim DDU kullanmayı bilmiyorum ve kullanmaktan da korkuyorum başka bir çözüm yolu yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…