E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 524 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Anakart ASUS TUFF B450M-PLUS Realtek Audio Consele'u birçok kez silip yüklememe rağmen düzelmedi. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (20).png 95,4 KB · Görüntüleme: 69
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 23 Aralık 2022 #2 Realtek HD Universal Audio servisi açık mı başlangıçta? Artı 1 Eksi Çözüm
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Bu bende de çalışmıyor, Ses yöneticisini arıyorsanız C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA bu konumdaki klasörün içindeki uygulama sayesinde Ses yöneticisine girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu bende de çalışmıyor, Ses yöneticisini arıyorsanız C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA bu konumdaki klasörün içindeki uygulama sayesinde Ses yöneticisine girebilirsiniz.
KS KS E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 524 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #4 KITT dedi: Realtek HD universal Audio servisi açık mı başlangıçta? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde gözükmüyor. Artı 0 Eksi
KITT dedi: Realtek HD universal Audio servisi açık mı başlangıçta? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde gözükmüyor.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 24 Aralık 2022 #5 Sürücüyü kurdun mu? Bir aygıt yöneticisine girip "Ses, video ve oyun denetleyicileri" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin? Artı 0 Eksi
Sürücüyü kurdun mu? Bir aygıt yöneticisine girip "Ses, video ve oyun denetleyicileri" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?
KS KS E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 524 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 KITT dedi: Sürücüyü kurdun mu? Bir aygıt yöneticisine girip "ses, video ve oyun denetleyicileri" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sürücünün bir önceki versiyonunu kurup senin ilk dediğin gibi Görev Yöneticisi'nden aktifleştirdim. Çok teşekkürler. Artı 1 Eksi
KITT dedi: Sürücüyü kurdun mu? Bir aygıt yöneticisine girip "ses, video ve oyun denetleyicileri" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sürücünün bir önceki versiyonunu kurup senin ilk dediğin gibi Görev Yöneticisi'nden aktifleştirdim. Çok teşekkürler.
Alvice Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 efegumusay dedi: Sürücünün bir önceki versiyonunu kurup senin ilk dediğin gibi Görev Yöneticisi'nden aktifleştirdim. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Selam nereden eski sürümü kurdun acaba. Alvice dedi: Selam nereden eski sürümü kurdun acaba. Genişletmek için tıkla... oha 6 sene olmuş Artı 0 Eksi
efegumusay dedi: Sürücünün bir önceki versiyonunu kurup senin ilk dediğin gibi Görev Yöneticisi'nden aktifleştirdim. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Selam nereden eski sürümü kurdun acaba. Alvice dedi: Selam nereden eski sürümü kurdun acaba. Genişletmek için tıkla... oha 6 sene olmuş