Realtek Audio Console ve HD Audio Manager kulaklığımı görmüyor

Katılım
18 Ağustos 2018
Mesajlar
6.977
Makaleler
4
Çözümler
47
Yer
Denizli
Selamlar, dün çıkan en son Realtek sürümünü buradan indirip kurdum. Ancak 2 tane ses seçeneği var ve benim kulaklığımı görmüyor.
Ses aygıtları kısmında 3 farklı cihaz var.
1.1.PNG

Bu iki aygıt ve en altta benim kulaklığım var. Kulaklığı varsayılan olarak seçtim.
Bu arada sürücüyü sildim Audio Console kurmayı denedim orada da görmedi sildim Realtek HD Audio Manager kurdum onda da gözükmüyor. Bir önceki kullandığım sürümde gözüküyordu.
Audio Console ve HD Audio Manager üzerinde sadece bu iki aygıt gözüküyor.
Ne yapmalıyım?
 
Jak girişi çalışmıyor olabilir ayrıca sorun giderme belki bir çözüm olabilir görev çubuğunun sağındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses sorunu gidermeye tıklayın.
 
Jak girişi çalışmıyor olabilir ayrıca sorun giderme belki bir çözüm olabilir görev çubuğunun sağındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses sorunu gidermeye tıklayın.
Jak girişi çalışmasa hiç gözükmez. Ses aygıtlarında gözüküyor ama Realtek'te gözükmüyor.
 
@mesuttasci
Realtek uygulamaları USB cihazları algılamıyormuş. O yüzden benim cihazımı algılamadı. Sizin cihazınızı bilmiyorum ama USB değilse ve algılamıyorsa ses kartı almaktan ya da jak dönüştürücü almaktan başka çare yok gibi duruyor. Ya da 3. parti programlar kullanılabilir.

Direkt anakartın üzerindeki jacklar çalışmıyor. Bilgisayarcıya götürdüm, USB taktı, o çalışıyor. HDMI ve Display Port'tan da ses geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı