IsBestOnLy
Centipat
Merhaba. Anakartımın sitesinden Realtek sürücüsünü yükleyince Audio yöneticisi açılmıyor. Bende bunu yükleyip ayarları yapacaktım ama bu sefer bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1063306
Merhaba. Anakartımın sitesinden Realtek sürücüsünü yükleyince Audio yöneticisi açılmıyor. Bende bunu yükleyip ayarları yapacaktım ama bu sefer bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Ne var profilde?Konuyla alakasız ama profil resminiz uygun olmadığı için raporladım sizin ile kişisel bir sorunum yok sadece resim rahatsız edici geldi o yüzden raporladım.
MSI Mortar Z390M Driver anakart sitesinden yüklediğimde sadece driver yükleniyor son sürüm olarak.Anakart marka model nedir?
Ne var profilde?
Almanya armasına benzettim ben.
Evet tarihi bir ülkenin arması bu forumda SS subayı resmi ve ismi koyan çok eski bir üye görmüştüm ondan koydum.Almanya armasına benzettim ben.
Mortar Z390M bulabildiniz mi?
Evet tarihi bir ülkenin arması bu forumda SS subayı resmi ve ismi koyan çok eski bir üye görmüştüm ondan koydum.
Mortar Z390M bulabildiniz mi?
Anladım öylesine koydum zaten sembolü hoşuma gidiyor efsaneKoymak yasak mı bilmiyorum ama gördükçe raporluyorum. Bahsettiğiniz ülke normal bir "tarihi ülke" değil ama bunu söylemek istiyorum. Yukarıda dediğim gibi sizinle kişisel bir sorunum yok lütfen beni yanlış anlamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.