Realtek Audio driver kurulmuyor

BirgunL

Centipat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
APU
Merhaba Realtek driver kurmaya çalışıyorum fakat kurulum tamamlanınca hiçbir şekilde ses sorunum çözülmüyor.

Dosya Ekleri

• 1709919071488.png
    1,2 KB · Görüntüleme: 38
Anakartının modelin yazarak sitesine girip, ses sürücüsünü indirip kurmak en kesin çözüm.

Anakartının modelin yazarak sitesine girip, ses sürücüsünü indirip kurmak en kesin çözüm.

Onu bende düşündüm fakat anakart modelimi hiçbir şekilde bulamadım.
PC modeli: HP Compaq DC5700

Yazdığın modeli aratınca hp nin sitesinden çıkıyor cihaz. Bütün sürücüleri hp nin sitesinde görüyorum şu an.

Yazdığın modeli aratınca HP'nin sitesinden çıkıyor cihaz. Bütün sürücüleri HP'nin sitesinde görüyorum şu an.

Evet cihaz çıkıyor fakat hiçbir sürücü bulamıyorum sitenin linkini direk bana yollayabilir misiniz?

aynı sorunu yaşıyorum, belki on tane driver indirdim, bilgisayarı sıfırladım tekrar yok ses yok abi .

Driver Identifier 6.1 programını kullanarak belki çare bulabilirsin.

Dostum inşallah ya, deniyorum şimdi. Sinir krizi geçirmek üzereyim.
Tarattım ama Realtek diye hiçbir şey gözükmüyor

NVIDIA High Definition Audio güncellenebilir gözüküyor ama sanırım bunun Realtek ile ilgisi yok. Denetim masasında Realtek High Definition Audio driver var program ekle kaldırda ama ses giriş çıkışı yok. Aygıt yöneticisinde de öyle.

Son düzenleme:
kolay gelsin bende hala çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…