wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 29 Mayıs 2024 #1 Bugün Gamepower Fujin Pro kulaklığı elime ulaştı ve driver dosyasını indirdim fakat içinden çıkan ses sürücüsü hata veriyor ve bilgisayar kulaklığı algılamıyor. Dosya Ekleri reea.PNG 100,4 KB · Görüntüleme: 36
Bugün Gamepower Fujin Pro kulaklığı elime ulaştı ve driver dosyasını indirdim fakat içinden çıkan ses sürücüsü hata veriyor ve bilgisayar kulaklığı algılamıyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 29 Mayıs 2024 #2 DDU ile olan ses sürücünü kaldır tekrar kurmayı dene.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 29 Mayıs 2024 #3 GFYT dedi: DDU ile olan ses sürücünü kaldır tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Sorunu anakarttın sitesindeki ses kartını indirmekle çözdüm.
GFYT dedi: DDU ile olan ses sürücünü kaldır tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Sorunu anakarttın sitesindeki ses kartını indirmekle çözdüm.