Realtek Audio Yeni Aygıt Algılandı Hatası

tolgagamer

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba. Konunun yeri yanlış ise kusuruma bakmayın. Oyun oynama esnasında 1-1.5 saatlik zaman dilimi geçtiğinde oyunda takılma olup, oyun alt+tab şeklinde kendiliğinden alta alınıyor ve Realtek Audio yeni bir aygıt algılandı uyarısı verip, program masaüstünde açık hâlde seçim yapmamı istiyor. Kulaklığı seçip devam edip sesin yeniden gelmesini sağlayıp oyunuma devam edebiliyorum, ama birden oyunun ortasında bunu yapması can sıkıcı. Driver'ı silip yeniden kurdum sonuç nafile. Çözüm hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın güney köprüsünde sorun olabilir.
Kulaklığın jak girişi temassızlık yapıyor olabilir.

Aynı sorun bende de vardı. Başlat'ı aç. Realtek Audio Console adında Realtek'in kendi uygulaması var. Oradan gelişmiş ayarları aç. Ön Panel Açılır Penceresini engelle seçeneğini aktif et.

Anakartın güney köprüsünde sorun olabilir.
Kulaklığın jak girişi temassızlık yapıyor olabilir.
Format sonrası olan bir sıkıntı hocam eklemeyi unutmuşum.
Aynı sorun bende de vardı. Başlat'ı aç. Realtek Audio Console adında Realtek'in kendi uygulaması var. Oradan gelişmiş ayarları aç. Ön Panel Açılır Penceresini engelle seçeneğini aktif et.
Hocam bahsettiğiniz realtek hd audio yöneticisi mi ? başlatta console göremedim.
Sorunu çözdüm. Realtek audio programı ayarlar kısmından yeni aygıt takıldığında bildirimleri kapat seçeneği var bu tercihi seçerek kafam rahatladı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…