Realtek bağlı haporlor veya kulaklık yok

Caravaggio

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni bir anakart aldım yakınımdan Gigabyte H61M DS2 rev 2.1 tüm güncellemeler BIOS dahil yaptım her şeyi tamam ancak bilgisayar da sesle ilgili hiçbir şey yok Gigabyte sitesinden uygun Realtek driveri yükledim yükleniyor ama bir işe yaramıyor aygıt yonetıcisinde gözükmüyor.
Ses denetleyicilerinde sadece NVIDIA High Definition var 4 tane dijital HDMI için olanlar.
Sistem aygıtları kısmında High Definition Audio 2 tane var ama bir tanesinde ünlem var ünlem olana güncelle dedigimde kod 10 hatası veriyor.
Denetım masasında ses ayarlarına gırdıgımde haporlor kulaklık bunlara dair hiçbir şey yok yüklü ses aygıtı yok diyor.
Her şeyi denedim ve yoruldum artık yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Gigabyte H61M DS2 rev 2.1 yani anakartım bu hem Gigabyte sitesinden anakartın suruculerınden indirdim ayrıca sadece anakartı yazıp diger sitelerden yükledim ama nafile hala aynı. Aida ile test yaptım rapor da Windows ses kısmında midi out 0 yazıyor sadece başka hiçbir şey yok galiba ses kartım patlamış ama hani çalışıyordu ben aldığımda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı