Vansteedm Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar silip tekrar kurdum fakat Denetim Masası'na gelmiyor. Sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri 1704535107745.png 5,9 KB · Görüntüleme: 18
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Orada işte, Realtek Audio yazıyor. Denetim masasında olmaması yüklenmediği manasına gelmez herhalde.
Vansteedm Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Orada işte, Realtek Audio yazıyor. Denetim masasında olmaması yüklenmediği manasına gelmez herhalde. Genişletmek için tıkla... Onu kaldırıyorum DDU ile fakat tekrar yeniden geliyor kendim kurmamama rağmen onu kaldırıp yeniden kursam çözülecek gibi.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Orada işte, Realtek Audio yazıyor. Denetim masasında olmaması yüklenmediği manasına gelmez herhalde. Genişletmek için tıkla... Onu kaldırıyorum DDU ile fakat tekrar yeniden geliyor kendim kurmamama rağmen onu kaldırıp yeniden kursam çözülecek gibi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 Şu kaldırma programıyla tüm Realtek'e ait her şeyi kaldırabilirsin. HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. hibitsoft.ir
Şu kaldırma programıyla tüm Realtek'e ait her şeyi kaldırabilirsin. HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. hibitsoft.ir
Vansteedm Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: Şu kaldırma programıyla tüm Realtek'e ait her şeyi kaldırabilirsin. HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. hibitsoft.ir Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim fakat otomatik geri geliyor. Windows güncelleştirmeleri de kapalı anlamadım neden böyle oluyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Şu kaldırma programıyla tüm Realtek'e ait her şeyi kaldırabilirsin. HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. hibitsoft.ir Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim fakat otomatik geri geliyor. Windows güncelleştirmeleri de kapalı anlamadım neden böyle oluyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 Windows kök sürücüyü yüklüyordur galiba.