Merhaba, bilgisayarımı topladığım günden beri bir sorunla karşı karşıya kalıyorum, bilgisayarı açınca internet var görünüyor ama bilgisayar internete bağlanmıyor. Birkaç defa bilgisayarı yeniden başlatınca anca düzeliyor. Ben de Ethernet sürücüsünden olabileceğini düşünüp denetim masasından Realtek Ethernet olan sürücüyü sildim. Tüm sürücüleri anakartın sitesinden indirmiştim ancak doğru mu yaptım bilmiyorum. Şu an bu sürücünün güncel olanını nereden indirebilirim?
Not: ASUS USB N14 Wireless adaptörü ile bağlanabiliyorum ama bu sorunla kabloyla bağlanınca karşılaşıyorum.
Win10 Auto Installation Program olanı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, o ZIP dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkart ve çıkarttığın klasörün içindeki setup.exe'yi çalıştır.
Win10 Auto Installation Program olanı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, o ZIP dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkart ve çıkarttığın klasörün içindeki setup.exe'yi çalıştır.