O olgun bostan Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar. Uzun Uğraşlar sonrasında Mavericks 10.9.5 Kurulumunu Başardım Ancak Realtek Ethernet Kartını Bir Türlü Tnıtmayı Başaramadım Son geldiğim Nokta İse Sistem Raporu Altında Ethernet Kartımı Görebiliyorum Ancak Ağ tercihlerinde Çıkmıyor. Notebook Samsung NP350V5TR İyi çalışmalar.
Merhaba Arkadaşlar. Uzun Uğraşlar sonrasında Mavericks 10.9.5 Kurulumunu Başardım Ancak Realtek Ethernet Kartını Bir Türlü Tnıtmayı Başaramadım Son geldiğim Nokta İse Sistem Raporu Altında Ethernet Kartımı Görebiliyorum Ancak Ağ tercihlerinde Çıkmıyor. Notebook Samsung NP350V5TR İyi çalışmalar.
Neptunmavisi Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #2 olgun bostan dedi: Merhaba Arkadaşlar. Uzun Uğraşlar sonrasında Mavericks 10.9.5 Kurulumunu Başardım Ancak Realtek Ethernet Kartını Bir Türlü Tnıtmayı Başaramadım Son geldiğim Nokta İse Sistem Raporu Altında Ethernet Kartımı Görebiliyorum Ancak Ağ tercihlerinde Çıkmıyor. Notebook Samsung NP350V5TR İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Ethernet modelini google'da modeliyle beraber arattinmi hiç? google"da "Hackintosh Realtek 123" Veya "Realtek 123 kext" gibi. Ağ tercihlerinde + Simgesine tiklayip, Profil belirleyip, Sol Alttaki + Simgesinden Ethernetini tanimlatacaksin.
olgun bostan dedi: Merhaba Arkadaşlar. Uzun Uğraşlar sonrasında Mavericks 10.9.5 Kurulumunu Başardım Ancak Realtek Ethernet Kartını Bir Türlü Tnıtmayı Başaramadım Son geldiğim Nokta İse Sistem Raporu Altında Ethernet Kartımı Görebiliyorum Ancak Ağ tercihlerinde Çıkmıyor. Notebook Samsung NP350V5TR İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Ethernet modelini google'da modeliyle beraber arattinmi hiç? google"da "Hackintosh Realtek 123" Veya "Realtek 123 kext" gibi. Ağ tercihlerinde + Simgesine tiklayip, Profil belirleyip, Sol Alttaki + Simgesinden Ethernetini tanimlatacaksin.