nagararcus
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- EEM
- RAM
- 16
- Ekran kartı
- 6700XT
- Anakart
- Gigabyte B450 Aorus Elite
- İşlemci
- R7 5700X
Merhaba arkadaşlar.
Yeni masaüstü bilgisayar aldım, ikinci el, format attım. Sorunsuz kullanıyorum.
Sadece indirme hızım ve pingim olması gerektiğinden biraz kötü gibi geldi. HP Victus laptop ile 5 GHz Wi-Fi üzerinden pingim daha düşük oluyor.
Ben de sürücüsünü güncellemeyi düşündüm. Gigabyte B450 aourus Elite model anakartım var. Sitesine girip Windows 11 olan tek sürücüyü indirdim.
Link: B450 AORUS ELITE (Rev. 1.x) - Destek | Anakart GIGABYTE
ZIP içerisinde bu dosya iniyor. Çift tıklayıp çalıştırdığımda biraz bekliyor. Ardından SmartScreen'den izin talebi geliyor. İzin ver dediğimde 7Z setup SFX benden izin istiyor.
7Z setup programı açılıp kapanıyor anlık sonrasında şöyle bir uyarı alıyorum:
Aygıt yöneticisindeki güncel durum bu şekilde:
Şu anda da bana acayip bir sorun çıkartmıyor bu durum ancak bu sürücüyü niye kuramadığımı da anlamadım.
Desteklerinizi bekliyorum.
Yeni masaüstü bilgisayar aldım, ikinci el, format attım. Sorunsuz kullanıyorum.
Sadece indirme hızım ve pingim olması gerektiğinden biraz kötü gibi geldi. HP Victus laptop ile 5 GHz Wi-Fi üzerinden pingim daha düşük oluyor.
Ben de sürücüsünü güncellemeyi düşündüm. Gigabyte B450 aourus Elite model anakartım var. Sitesine girip Windows 11 olan tek sürücüyü indirdim.
Link: B450 AORUS ELITE (Rev. 1.x) - Destek | Anakart GIGABYTE
ZIP içerisinde bu dosya iniyor. Çift tıklayıp çalıştırdığımda biraz bekliyor. Ardından SmartScreen'den izin talebi geliyor. İzin ver dediğimde 7Z setup SFX benden izin istiyor.
7Z setup programı açılıp kapanıyor anlık sonrasında şöyle bir uyarı alıyorum:
Aygıt yöneticisindeki güncel durum bu şekilde:
Şu anda da bana acayip bir sorun çıkartmıyor bu durum ancak bu sürücüyü niye kuramadığımı da anlamadım.
Desteklerinizi bekliyorum.