zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 1 Mart 2021 #1 Realtek Gaming GBE Family Controller'ı kullanırsam ping düşer mi? Ve anlamadığım şey şu nedense onu kullanamıyorum bir şekilde Driver'ını yükleyip aktif etmem mümkün mü? Bilgisayara interneti Telefondan USB ile bağlıyorum.
Realtek Gaming GBE Family Controller'ı kullanırsam ping düşer mi? Ve anlamadığım şey şu nedense onu kullanamıyorum bir şekilde Driver'ını yükleyip aktif etmem mümkün mü? Bilgisayara interneti Telefondan USB ile bağlıyorum.
kermy Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Ethernet bağlar iseniz o çalışacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 1 Mart 2021 #3 kermy dedi: Ethernet bağlar iseniz o çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Diğerinde de Ethernet 2 yazıyor ama USB ile bağlantılı. Artı 0 Eksi
kermy dedi: Ethernet bağlar iseniz o çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Diğerinde de Ethernet 2 yazıyor ama USB ile bağlantılı.