burak nb Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Resimde gördüğünüz gibi üzerine çift tıklıyorum açılmıyor, yönetici olarak açmaya çalışsam da olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Resimde gördüğünüz gibi üzerine çift tıklıyorum açılmıyor, yönetici olarak açmaya çalışsam da olmuyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Haziran 2022 #2 Denetim masasında ses kısmında Realtek HD Audio varsa oradan açmayı deneyebilirsiniz.
burak nb Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 e.n.e.s dedi: Denetim masasında ses kısmında Realtek HD Audio varsa oradan açmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok kanka 1 haftadır PC'den ses gelmiyor ne Allah'ın cezası Realtek iniyor ne de başka bir şey PC de ses efektlerine tıkladığımda hoparlör gözükmüyor.
e.n.e.s dedi: Denetim masasında ses kısmında Realtek HD Audio varsa oradan açmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok kanka 1 haftadır PC'den ses gelmiyor ne Allah'ın cezası Realtek iniyor ne de başka bir şey PC de ses efektlerine tıkladığımda hoparlör gözükmüyor.