Realtek HD Audio "bu makineyi desteklemiyor" hatası

381640

Hectopat
Arkadaşlar PC'ye format attım Discord'da arkadaşımla konuşurken sesin çok az geliyor dedi. Bende Realtek Audio Console vardı girdim. Bu makineyi desteklemiyor yazdı. Bende uygulamayı kaldırdım. Benim anakartın CDsinde vardı onu kurdum o da uygulama gelmedi. Şimdi tekrar format atıyorum. Sürücünün dosya kalıntıları kalır mı? Format atınca aynı driver geri gelir mi? Gelmez ise güzel olacak anakart CD'sinden driver kuracağım. Yani kafayı yememe az kaldı. Her sorun beni buluyor anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır sürücüye dair bir şey kalmaz ama Windows otomatik olarak yüklüyor olabilir. İnternet bağlantısını kesin. Sürücü kurduktan sonra internete bağlarsınız.

Hayır sürücüye dair bir şey kalmaz ama Windows otomatik olarak yüklüyor olabilir. İnternet bağlantısını kesin. Sürücü kurduktan sonra internete bağlarsınız.
İnterneti tam olarak formatın hangi evresinde kapatıyım.İnterneti kapatınca formatta sorun çıkmazmı

Dil seçme ekranında kesersem bir şey olur mu ben formatı sıfırlama yerinden yapıyorumda kurulum normal flashtaki gibi çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…