Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli ssd Ekran kartı 1050 ti Anakart msi h370 İşlemci i78700 Merhaba ben Windows 11'e geçtim. Windows 10 iken Control Panel'den ses yükseltiyordum, şimdi sürücüleri kurdum fakat gelmedi. Bu sefer de Microsoft Store'den indirdim. Açıyorum, geri uygulamadan atıyor. Ne yapmam gerek?
Merhaba ben Windows 11'e geçtim. Windows 10 iken Control Panel'den ses yükseltiyordum, şimdi sürücüleri kurdum fakat gelmedi. Bu sefer de Microsoft Store'den indirdim. Açıyorum, geri uygulamadan atıyor. Ne yapmam gerek?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Artı 0 Eksi
Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin?
KS KS Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 claus dedi: Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Genişletmek için tıkla... forumda nvdia linki gördüm indirince bu hatayı veriyor claus dedi: Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Genişletmek için tıkla... ddu ile silmeyi bilmiyorum claus dedi: Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Genişletmek için tıkla... bu seferde böyle kaldı Artı 0 Eksi
claus dedi: Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Genişletmek için tıkla... forumda nvdia linki gördüm indirince bu hatayı veriyor claus dedi: Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Genişletmek için tıkla... ddu ile silmeyi bilmiyorum claus dedi: Store'den indirdini sil. DDU ile ses sürücünü silip yeniden başlat. Sonra tekrar yükleyip test eder misin? Genişletmek için tıkla... bu seferde böyle kaldı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #4 Win sürümün güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 claus dedi: Win sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni format attım her şeyi güncelledim. claus dedi: Win sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
claus dedi: Win sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni format attım her şeyi güncelledim. claus dedi: Win sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla...
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #6 Klasörden gösterek yükler misiniz? Artı 0 Eksi