deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Realtek HD uygulamam öncesinde simge vardı format sonrası indirdim simge yok. deniz_ipana dedi: Realtek HD uygulamam öncesinde simge vardı format sonrası indirdim simge yok. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 12 Haziran 2023
Realtek HD uygulamam öncesinde simge vardı format sonrası indirdim simge yok. deniz_ipana dedi: Realtek HD uygulamam öncesinde simge vardı format sonrası indirdim simge yok. Genişletmek için tıkla...
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.046 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Haziran 2023 #2 Ses sürücüsünü siteden bulup yüklediniz mi?
deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Emrecngz dedi: Ses sürücüsünü siteden bulup yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... gezginlerden indirdim hocam
Emrecngz dedi: Ses sürücüsünü siteden bulup yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... gezginlerden indirdim hocam
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.046 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Haziran 2023 #4 deniz_ipana dedi: Gezginlerden indirdim hocam Genişletmek için tıkla... Ne gezginleri hocam, laptopun sitesinde veya anakartın sitesinde bu tür sürücüler olur, oradan indirmeniz lazım.
deniz_ipana dedi: Gezginlerden indirdim hocam Genişletmek için tıkla... Ne gezginleri hocam, laptopun sitesinde veya anakartın sitesinde bu tür sürücüler olur, oradan indirmeniz lazım.
deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Emrecngz dedi: Ne gezginleri hocam, laptopun sitesinde veya anakartın sitesinde bu tür sürücüler olur, oradan indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam Anakart bende System product name yazıyor anlamadım Emrecngz dedi: Ne gezginleri hocam, laptopun sitesinde veya anakartın sitesinde bu tür sürücüler olur, oradan indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bide anakartım prime b450m-k ii realtek audio driver bulamadım link atabilme şansınız var mı ya Son düzenleme: 12 Haziran 2023
Emrecngz dedi: Ne gezginleri hocam, laptopun sitesinde veya anakartın sitesinde bu tür sürücüler olur, oradan indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam Anakart bende System product name yazıyor anlamadım Emrecngz dedi: Ne gezginleri hocam, laptopun sitesinde veya anakartın sitesinde bu tür sürücüler olur, oradan indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bide anakartım prime b450m-k ii realtek audio driver bulamadım link atabilme şansınız var mı ya
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.046 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Haziran 2023 #6 PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Sürücüler ve araçlar kısmından işletim sisteminizi seçip indirebilirsiniz.
PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Sürücüler ve araçlar kısmından işletim sisteminizi seçip indirebilirsiniz.
deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Emrecngz dedi: PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Sürücüler ve araçlar kısmından işletim sisteminizi seçip indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... merhaba gösterdiğiniz yerde bulamadımda sürücüler ve araçlar yerini
Emrecngz dedi: PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Sürücüler ve araçlar kısmından işletim sisteminizi seçip indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... merhaba gösterdiğiniz yerde bulamadımda sürücüler ve araçlar yerini
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.046 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Haziran 2023 #8 Kusura bakmayın mobilden atıyorum, girmeniz gereken kısmı işaretledim. Anakartın sayfasında destek kısmına tıklayınca bu sayfa açılıyor.
Kusura bakmayın mobilden atıyorum, girmeniz gereken kısmı işaretledim. Anakartın sayfasında destek kısmına tıklayınca bu sayfa açılıyor.
deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #9 Buldum teşekkür ederim ama dosya çok karışık 5 tane uygulama var indirsem realtek açılırmı bide