Realtek HD Audio Jak görev atama

Samet11

Centipat
Aşağıda resimde göründüğü gibi analog kısmından jak girişinin işlevini değiştiremiyorum. Bilgisayarım laptop (Casper Excalibur 780) tek jak girişi var. Benim yapmak istediğim bu jak girişini mikrofon atayıp sesi bilgisayardan almak istiyorum ama işte mikrofon takınca kulaklık gibi algılıyor ve bunu değiştiremiyorum. Realtek HD Audio ve Realtek Audio Console kullandım ikisinde de jak girişinin hangi görevde kullanılacağını seçemedim. Aynı zamanda mikrofonlu kulaklık takınca da sadece kulaklık çalışıyor mikrofondan ses gitmiyor. İki gündür bunun uğraşıyorum bu konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

sor.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıttan yürütme aygıtlarından, laptopun hoparlörünü varsayılan yapmak sorununuzu çözebilir.

dediğiniz şey benim istediğim şey tamamen alakasız ben jak girişine mikrofon takmak istiyorum ama mikrofon değide kulaklık olarak gözüküyor hd audio programında
Eğer varsayılan olarak laptop hoparlörü atanırsa, zaten ses çıkışı mevcut olduğu için mikrofon olarak kullanılabilir diye düşündüm. Madem öyle başka kulaklık deneyin. Bu gibi sorunlar donanım ile alakalı olabilir. En azından cihaz üreticisi ile görüşmeyi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı