Realtek HD Audio Manager - Out of Memory Sorunu

psychonaut

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Merhaba,

Sistemi Win 8.1'den 10'a yükselttim, tüm sürücülerimi de güncelledim. Ancak Realtek HD Audio Manager'ı açmaya çalıştığımda out of memory hatası alıyorum. Asus'un sitesinden anakartım için olan sürücüyü yükledim aynı, Realtek'in kendi sitesinden son sürücüyü indirdim yine aynı. Audio manager'a giremediğim için, kullandığım hoparlöre göre ayar yapamıyorum ve Win 8.1'deki halinden çok daha boğuk ve kalitesiz ses alıyorum. Açıkçası müzik dinlemekten zevk almaz oldum. Bu manager şu an Win. 10 ile uyumlu değil mi yoksa sadece bende oluşan bir sorun mu ve nasıl çözebilirim?

Hayır, program ve ayarları koruyarak yükselttim. Dediğim gibi kurulum sonrası Audio Manager açılmadı, tüm Realtek sürücülerini kaldırıp Asus ve Realtek sitelerinden indirip kurdum, yine olmadı. Driverları otomatik bulup güncelleyen yazılımları da denedim, sonuç alamadım...

Şu aralar temiz yükseltme yapabilecek kadar boş zamanım yok. Hem Win 8.1'im de stabildi, şu an Win 10'da stabil. Tüm yazılımlarım sorunsuz çalışıyor, tek sorun bu...

Bende Windows 10'da Realtek HD Audio Manager sorunsuzca çalışıyor. Sorunu düzeltebilirsiniz. Aygıt yöneticisinden realtek high definition audio bileşeninin donanım kimliğini paylaşın yardımcı olabilirim.

Biraz eski de olsa (Mayıs tarihli) Realtek'in 6.00.0001.7503 sürümlü driverını kurunca çalıştı. Anakartım nispeten yeni olmasına rağmen (Asus H97M-Plus) yeni tarihli driverlarda neden sorun çıkarttı anlamadım. Donanım kimliği HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_10438630&REV_1003. Bu kimlikle ben de arama yapmıştım ama genelde daha da eski driverlar çıkmıştı.

Evet, benim anakatta kullanılan yonga daha eski sürüm. Acaba bundan sonra çıkacak hiçbir yeni driverı kullanamayacak mıyım? Anakart henüz 1 yıllık ve halen de güncel olarak satılan bir model...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…