Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 25 Aralık 2022 #11 520258 dedi: İndirdikten sonra sistemi yeniden başlatıyorsunuz değil mi? Bir de buradan Windows 10 olanı indirmeyi deneyin. PC Audio Codecs > High Definition Audio Codecs Software - REALTEK www.realtek.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şunu deneyelim yeni konu açacağım Microsoft Store doğru düzgün çalışmıyor benim oradan indirmeyi deneyelim.
520258 dedi: İndirdikten sonra sistemi yeniden başlatıyorsunuz değil mi? Bir de buradan Windows 10 olanı indirmeyi deneyin. PC Audio Codecs > High Definition Audio Codecs Software - REALTEK www.realtek.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şunu deneyelim yeni konu açacağım Microsoft Store doğru düzgün çalışmıyor benim oradan indirmeyi deneyelim.
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 25 Aralık 2022 #12 Adam gregson dedi: Hocam bir de şunu deneyelim yeni konu açacağım Microsoft Store doğru düzgün çalışmıyor benim oradan indirmeyi deneyelim. Genişletmek için tıkla... Bence temiz kurulum yapmak daha iyi olur gibi Microsoft Store da çalışmıyormuş.
Adam gregson dedi: Hocam bir de şunu deneyelim yeni konu açacağım Microsoft Store doğru düzgün çalışmıyor benim oradan indirmeyi deneyelim. Genişletmek için tıkla... Bence temiz kurulum yapmak daha iyi olur gibi Microsoft Store da çalışmıyormuş.