Volkan İşli Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #1 Realtek HD Audio Yöneticisini kaldırıyorum, 5 dakika sonra bakıyorum tekrar programlar arasına kurulmuş. Sebebi nedir ? Nasıl kurtulabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2015
Realtek HD Audio Yöneticisini kaldırıyorum, 5 dakika sonra bakıyorum tekrar programlar arasına kurulmuş. Sebebi nedir ? Nasıl kurtulabilirim ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #2 Kaldırma sebebiniz ?
psychonaut Kilopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Finans 22 Kasım 2015 #3 Görev yöneticisini açıp, Başlangıç sekmesinden devre dışı bırakabilirsiniz. Ama başlangıçta yüklenmezse, yönetici içinden yaptığınız ayarlar da etkinleşmez.
Görev yöneticisini açıp, Başlangıç sekmesinden devre dışı bırakabilirsiniz. Ama başlangıçta yüklenmezse, yönetici içinden yaptığınız ayarlar da etkinleşmez.
Y yigit9955 Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #4 Kaldrıma sebebim kulaklıgı bıle hoparlör olarak görmesi benimde aynı sorunum var çözdüysen cevabını bekliyorum.
Kaldrıma sebebim kulaklıgı bıle hoparlör olarak görmesi benimde aynı sorunum var çözdüysen cevabını bekliyorum.