M meybuzcu Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Körfez/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #1 Merhaba, güncellemeye çalışırken mevcut sürümü sildim ve şu an bir türlü yükleyemiyorum. Ve hangi sürümün uygun olduğunu anlayamadım.
Merhaba, güncellemeye çalışırken mevcut sürümü sildim ve şu an bir türlü yükleyemiyorum. Ve hangi sürümün uygun olduğunu anlayamadım.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 17 Eylül 2020 #2 Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez.
Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez.
M meybuzcu Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Körfez/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #3 ViooYa dedi: Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez. Genişletmek için tıkla... anakart mı gerekiyor ? ViooYa dedi: Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez. Genişletmek için tıkla... CPU : Pentium Dual-Core E6800 Anakart : PEGATRON IPX41-D3 Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6350
ViooYa dedi: Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez. Genişletmek için tıkla... anakart mı gerekiyor ? ViooYa dedi: Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez. Genişletmek için tıkla... CPU : Pentium Dual-Core E6800 Anakart : PEGATRON IPX41-D3 Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6350
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 17 Eylül 2020 #4 Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz. Son düzenleme: 17 Eylül 2020
Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz.
M meybuzcu Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Körfez/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #5 ViooYa dedi: Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... ViooYa dedi: Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... bahsettiğiniz şey bu sanırım
ViooYa dedi: Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... ViooYa dedi: Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... bahsettiğiniz şey bu sanırım
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 17 Eylül 2020 #6 Buradan deneyin bir de.
M meybuzcu Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Körfez/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #7 meybuzcu dedi: Eki Görüntüle 671851 Eki Görüntüle 671853bahsettiğiniz şey bu sanırım Genişletmek için tıkla...
meybuzcu dedi: Eki Görüntüle 671851 Eki Görüntüle 671853bahsettiğiniz şey bu sanırım Genişletmek için tıkla...
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 17 Eylül 2020 #8 meybuzcu dedi: Eki Görüntüle 671854 Genişletmek için tıkla... Yüklü görünüyor ancak o Realtek yazana sağ tuş > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım kimlikleri altında ki kodu kopyalayıp atın.
meybuzcu dedi: Eki Görüntüle 671854 Genişletmek için tıkla... Yüklü görünüyor ancak o Realtek yazana sağ tuş > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım kimlikleri altında ki kodu kopyalayıp atın.
M meybuzcu Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Körfez/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #9 ViooYa dedi: Buradan deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Öncelikle bu attığınızı indirdim ve kurdum sorunum çözüldü. Realtek HD Audio Yöneticisi geri geldi. ViooYa dedi: Yüklü görünüyor ancak o Realtek yazana sağ tuş > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım kimlikleri altında ki kodu kopyalayıp atın. Genişletmek için tıkla... buyrun. meybuzcu dedi: Öncelikle bu attığınızı indirdim ve kurdum sorunum çözüldü. Realtek HD Audio Yöneticisi geri geldi. buyrun. Genişletmek için tıkla... Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, bu kurmuş olduğum sürücü güncel mi?
ViooYa dedi: Buradan deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Öncelikle bu attığınızı indirdim ve kurdum sorunum çözüldü. Realtek HD Audio Yöneticisi geri geldi. ViooYa dedi: Yüklü görünüyor ancak o Realtek yazana sağ tuş > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım kimlikleri altında ki kodu kopyalayıp atın. Genişletmek için tıkla... buyrun. meybuzcu dedi: Öncelikle bu attığınızı indirdim ve kurdum sorunum çözüldü. Realtek HD Audio Yöneticisi geri geldi. buyrun. Genişletmek için tıkla... Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, bu kurmuş olduğum sürücü güncel mi?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 18 Eylül 2020 #10 Kullanabilirsiniz 2.8 var ancak sizinkine uyumlu olmayabilir. Bu verdiğimi kullanın bir sorun olmaz.