Realtek HD Audio yüklenemiyor

meybuzcu

Kilopat
Yer
Körfez/Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba, güncellemeye çalışırken mevcut sürümü sildim ve şu an bir türlü yükleyemiyorum. Ve hangi sürümün uygun olduğunu anlayamadım.

Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez.
anakart mı gerekiyor ?
Müneccim yok bildiğim kadarıyla Technopat Sosyal'de. Sistem bilgisi belirtmediğiniz sürece kimse size yardım edemez.

CPU : Pentium Dual-Core E6800 Anakart : PEGATRON IPX41-D3 Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6350

Bunu kurmayı deneyin ve sonucu bildirin. Eğer olmazsa ses sürücünüzün donanım kimliğini paylaşın kesin sonuca ulaşabiliriz.

Son düzenleme:
Öncelikle bu attığınızı indirdim ve kurdum sorunum çözüldü. Realtek HD Audio Yöneticisi geri geldi.
Yüklü görünüyor ancak o Realtek yazana sağ tuş > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım kimlikleri altında ki kodu kopyalayıp atın.
buyrun.
Öncelikle bu attığınızı indirdim ve kurdum sorunum çözüldü. Realtek HD Audio Yöneticisi geri geldi.

buyrun.
Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var, bu kurmuş olduğum sürücü güncel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…