Realtek internet sürücüsü indirirken Deep sleep mode hatası veriyor

Tamamdır BIOS güncellemesi yaptıktan sonra geri dönüş yapın.

Hocam son BIOS surumunu bulup atma sansiniz var mı? Ben MSI'in sitesinde BIOS'taki en yukaridakini indirdim klasor ve icindeki dosyayi attim USB'ye ama BIOS Update kisminda secemiyorum dosyayi.

Hocam son BIOS surumunu bulup atma sansiniz var mı? Ben MSI'in sitesinde BIOS'taki en yukaridakini indirdim klasor ve icindeki dosyayi attim USB'ye ama BIOS Update kisminda secemiyorum dosyayi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20250222_192406.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250222_192539.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 12
Bu videodaki gibi de denedim MSI'in kendi videosundaki gibi de denedim ama hiçbir şekilde dosyayi gormuyor. USB ile alakali olabilir mi?

Flash belleği Rufus ile fat32>mbr şeklinde biçimlendirin. Flash bellek içinde herhangi bir dosya oluşmuşsa silin. Sonra indrdiğiniz BIOS dosyasını zipten çıkarın. Klasörün içindeki AJ0 uzantılı BIOS dosyasını flash belleğe atıp BIOS güncellemesi yapmayı deneyin.

Bu sekilde mi olmasi gerekiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250222_193302.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 11
Hocam telefonun internetini PC'ye bagladigim gibi ekrana tum suruculeri indiren bir ekran geldi ve internet surucusu dahil her şeyi indirdi. Cok saçma bir cozduk yardiminiz icin cok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…