Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 27 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar benım bılgısayarımdan ses gelmıyordu. Aygıt yonetıcıs kısmından realtek hd audıyou sıldım ancak ındıremıyorum :/ Artık hoparloru mıkrofonu dahı algılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2018
Arkadaşlar benım bılgısayarımdan ses gelmıyordu. Aygıt yonetıcıs kısmından realtek hd audıyou sıldım ancak ındıremıyorum :/ Artık hoparloru mıkrofonu dahı algılamıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Ağustos 2018 #2 Anakart veya PC üreticisinin sitesine girip Support > Drivers altında Audio Driver indirip Setup dosyası ile kurulumu başlayabilirsin. Windows 10 kullansaydın kendi zaten sürücüyü güncelleştir deyince yüklerdi.
Anakart veya PC üreticisinin sitesine girip Support > Drivers altında Audio Driver indirip Setup dosyası ile kurulumu başlayabilirsin. Windows 10 kullansaydın kendi zaten sürücüyü güncelleştir deyince yüklerdi.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #3 Anakartın kendi sitesinden indirebilirsiniz.