H Hajexu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 İyi günler arkadaşlar, TurkNet'e geçiş yaptım. Ethernet kısmında Realtek PCI-e GBE Family Controller var. İnternetten baktığımda GBE olan modelleri 1000 Mbps desteklediğini gördüm. Fakat 100 Mbps hız alıyorum şu an. Nasıl düzeltebilirim?
İyi günler arkadaşlar, TurkNet'e geçiş yaptım. Ethernet kısmında Realtek PCI-e GBE Family Controller var. İnternetten baktığımda GBE olan modelleri 1000 Mbps desteklediğini gördüm. Fakat 100 Mbps hız alıyorum şu an. Nasıl düzeltebilirim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 7 Haziran 2024 #2 Kullandığınız kablonun cat sürümünü ve kullandığınız router ya da modemin modelini atar mısınız?
H Hajexu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 Kablo cat6 modem modeli ise zte zxhn h3601p XPLSG dedi: Kullandığınız kablonun cat sürümünü ve kullandığınız router ya da modemin modelini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Wifi dan 600mbps civarı alıyorum bu arada.
Kablo cat6 modem modeli ise zte zxhn h3601p XPLSG dedi: Kullandığınız kablonun cat sürümünü ve kullandığınız router ya da modemin modelini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Wifi dan 600mbps civarı alıyorum bu arada.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 70 Yer İzmir 7 Haziran 2024 #4 Aygıt yöneticisine girip bu ayarı kontrol edin. Dosya Ekleri 1.png 90,5 KB · Görüntüleme: 270
H Hajexu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 magicspears dedi: Aygıt yöneticisine girip bu ayarı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Attığınız ss teki gibiydi. 1 gbps seçeneğine aldım fakat hala değişmedi.
magicspears dedi: Aygıt yöneticisine girip bu ayarı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Attığınız ss teki gibiydi. 1 gbps seçeneğine aldım fakat hala değişmedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.986 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #6 Hajexu dedi: Attığınız SS teki gibiydi. 1 Gbps seçeneğine aldım fakat hala değişmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
Hajexu dedi: Attığınız SS teki gibiydi. 1 Gbps seçeneğine aldım fakat hala değişmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
H Hajexu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #7 Einstein dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Realtek PCI-e GBE Family Controller var.
Einstein dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Realtek PCI-e GBE Family Controller var.