Realtek PCIe FE Family Controller internet kopması sorunu

godluci

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım ve kablo kullanmıyorum kablosuz bir aparat kullanıyorum modeme bağlıyor bu şekilde beni ama anlamadığım bir şekilde internet kendi kafasına göre istediği zaman kopuyor . Tekrar bağlanıyor bazen hiç bağlanmıyor sildim ve CD'si ile tekrar driverini kurdum ama hala düzelmedi. Lütfen acil yardım eder misiniz çünkü online oyun sırasında koptuğu zaman çok sıkıntı oluyor. Ceza falan yiyorum diğer oyuncuların hakkına giriyorum :) sağ olun.
2018.07.30-22.36.png

İlk olarak Driver Booster yazılımını kaldırın. Bu yazılım yanlış veya eski sürücü kurabiliyor.

Aygıt yöneticisinde sorun yaşadığın Ağ bağdaştırıcı sağ tıklayıp ''Cihazı kaldır'' diyerek kaldır.
Sonrasında Windows Update aracılığıyla güncel sürücüyü kur.(Sürücü CD'si ile değil.)

Modemi bir kerelik yeniden başlat.
Bağlantıdaki yönergeleri uygulayarak İnternet ayarlarını varsayılan değerlere sıfırla.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Aida64 HTML raporunu oluştur. Raporu Mediafire yükleyip paylaş.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

En büyük hatayı o Driver booster denen programla yapmışsın zaten.
Ben o programla ne mavi ekranlar yedim.
1. Muhtemel olarak driver çakışması yaşıyorsunuz. Bunun için en iyi çözüm format atıp driverleri doğru bir şekilde kurmaktır.
2.Bağlantı kopması driverden değil, Wirelles olduğu içinde kaynaklanıyor olabilir. Kablolu bağlatmak daha iyi olur, hem ping açısından hem hız açısından.
Uçak geçiyorsa eğer evinizin üstünden uçak muhtemel olarak wirellesinizi kesiyor. Çünkü uçaklarda sinyal kesici vardır geçtiği zaman sinyali kesebilirler. Aynı durumu bende yaşadım ondan biliyorum.
3. Eğer format atıp ve doğru şekilde driver kurduğunuzda halen aynı sorunu yaşıyorsanız sorun wirelles ile alakalı. Bunun için ise tek çözüm kablolu bağlatmak.

En büyük hatayı o Driver booster denen programla yapmışsın zaten.
Ben o programla ne mavi ekranlar yedim.
1. Muhtemel olarak driver çakışması yaşıyorsunuz. Bunun için en iyi çözüm format atıp driverleri doğru bir şekilde kurmaktır.
2.Bağlantı kopması driverden değil, Wirelles olduğu içinde kaynaklanıyor olabilir. Kablolu bağlatmak daha iyi olur, hem ping açısından hem hız açısından.
Uçak geçiyorsa eğer evinizin üstünden uçak muhtemel olarak wirellesinizi kesiyor. Çünkü uçaklarda sinyal kesici vardır geçtiği zaman sinyali kesebilirler. Aynı durumu bende yaşadım ondan biliyorum.
3. Eğer format atıp ve doğru şekilde driver kurduğunuzda halen aynı sorunu yaşıyorsanız sorun wirelles ile alakalı. Bunun için ise tek çözüm kablolu bağlatmak.
Çok sağol çok güzel yazmışsınız teşekkürler.

İlk olarak Driver Booster yazılımını kaldırın. Bu yazılım yanlış veya eski sürücü kurabiliyor.

Aygıt yöneticisinde sorun yaşadığın Ağ bağdaştırıcı sağ tıklayıp ''Cihazı kaldır'' diyerek kaldır.
Sonrasında Windows Update aracılığıyla güncel sürücüyü kur.(Sürücü CD'si ile değil.)

Bağlantıdaki yönergeleri uygulayarak İnternet ayarlarını varsayılan değerlere sıfırla.

Çok sağol benimle ilgilendiğin için buyur Aida64 sonuçları bunlar;
MediaFire - Getting Started.pdf

Peki sürücüyü kaldırdıktan sonra nasıl yükleyeceğim internet olmadan 😀😀

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı