Realtek PCIe GBE Family Controller güncel sürücü yükleme

196132

Kilopat
Makaleler
1
Realtek PCIe GBE Family Controller yani internet sürücüsü.

Bendeki sürüm: 10.26.328.2018 ve tarihi 28.03.2018.
Realtek'in sitesindeki güncel sürüm: 10.26.430.2018 ve tarihi 11.05.2018.

Gördüğünüz gibi bendeki sürüm eski sürüm, yeni sürücüyü indiriyorum, yüklüyorum. ''Zaten en yenisi yüklü'' diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu olduğundan emin iseniz elle yükleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam Recep abi, dediğin şekilde elle tanıtıyorum, yine en yenisi zaten yüklü diyor.

Videonun ikinci aşamasını izlememişsin.

Abi yine izledim. Her yolu denedim, setup ile denedim. Sürücüyü en eski sürümüne getirip yine denedim. Sizin videoda denediğiniz gibi iki türlü denedim. Onar dedim. Sonuç yine aynı. Microsoft bendekinden eski sürümünü buluyor. En son sürüm olarak 10.26.328.2018 sürümü var. Dosya adı 10.26.430.2018 ama ne yapsam eskisini sadece onarıyor. Neyse artık 10.27 sürümü çıkmasını bekleyelim..

Realtek'in sitesindeki en güncel sürücü de 10.26.328.2018 sürümü. Siteye yüklenme tarihi Mayıs gösterse de en güncel sürücü bu ve daha yenisi yok. Hatta sitesinden indirip sürücü dosyasını açtım. Aşağıdaki resimden ispatını görebilirsin.

Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı