Realtek (R) Audio güncellemesi yapılmalı mı?

Alican Akgün

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi.
Arkadaşlar merhaba. Bir sorunum ya da problemim yok ancak dikkatimi çeken ve gıcık eden bir durum var.
Aşağıda 3 tane resim paylaştım. Windows 10 sürücüm güncel güncelleme yaptığımda güncel son sürüm diyor. Bu Realtek de Windows 10 güncellemesi ile birlikte geliyor diye biliyorum belki de yanlış biliyorum tam emin değilim siz daha iyi bilirsiniz. Bir de resimlerde sürücü bulma da benim anakart modelim ASRock onun kendi resmi sitesinden baktığımda en son paylaşılan Realtek sürümün bendeki olduğunu görüyorum ve güncel olduğunu görüyorum daha bir şey paylaşılmamış. Sizde görürsünüz zaten. Şimdi diyeceksinizki ee senin sorunun ne :D benim sorunum ve sorum şu neden CCleaner da 2023 model bir sürücü buluyor 9448'den 9618'e yeni sürücü buluyor. Bu bir sorun mu bunu nasıl güncellerim veya güncelleme yapmam gerekiyor mu? Şu an çalışmasında bir sorun sıkıntı yok ama dediğim gibi madem bir üst sürüm var neden güncelleme olmasın.

Ekran görüntüsü 2024-05-29 134642.jpg

Ekran görüntüsü 2024-05-29 134702.jpg

Ekran görüntüsü 2024-05-29 134905.jpg

Ekran görüntüsü 2024-05-29 135509.jpg

CCleaner desiyse onun üzerinden yapma, git anakartının sitesinden indir update varsa.

Yok yapmam zaten 3.cü bir programın güncellemesini kullanmam bozuluyor her şey denendi yaşandı tekrar tekrar. Ancak nasıl nerede bulabilirim onu bilmiyorum.

Anakart modelini tam halini öğrenip, Google'da ara, kendi sitesini bulunca genelde Support kısmında driver oluyor.

Yok güzel kardeş zaten resimde paylaştım anakartın paylaştığı en son güncelleme var zaten o yüklü sorum CCleaner'ın bulduğu en son sürümü nereden bulabilirim?

Yok güzel kardeş zaten resimde paylaştım anakartın paylaştığı en son güncelleme var zaten o yüklü sorum CCleaner'ın bulduğu en son sürümü nereden bulabilirim?

Onu bilmiyorum. Ben olsam kurmazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı