Çözüldü Realtek RTL8187l sürücüsü nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Cihazim internete bağlanmıyor. Sürücü falan da kuramıyorum. Windows 10 32 Bit. Realtek bir Wi-Fi kartım var.
Realtek rtl8187l Wireless driver. Nasıl indireceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Aşağıdaki sürücüyü kurmaya çalış. Güvenilirlik açısından Softpedia en güvenilir sitelerden birisidir.

1- Linke gir.
2- Sol üstteki "DOWNLOAD NOW" butonuna tıkla, daha sonra da "Softpedia Secure Download (US)"e tıkla. Bir sayfaya yönlendirileceksin, 5 saniye sonra indirme başlayacak.
3- İnen ZIP dosyasının içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart.
4- Çıkarttığın klasörün içerisindeki 87-USB klasörüne gir.
5- 445 KB boyutundaki Setup.exe'ye çift tıkla ve kurulumu başlat.
6- Kurulum yönergelerine göre kurulumu tamamla.

Eğer bu sürücü olmazsa üstte belirtildiği gibi o aygıtın donanım kimliğini buraya at.
Aygıt Yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları>Realtek rtl8187l'e sağ tıklayıp sürücüleri güncelleştir'e tıklayın. Sonrada sürücüleri otomatik olarak
güncelleştir'e tıklayın.

Cihazim internete bağlanmıyor. Sürücü falan da kuramıyorum. Windows 10 32 Bit. Realtek bir Wi-Fi kartım var.
Realtek RTL8187l Wireless driver'ı nasıl indireceğim? yardımcı olursanız sevinirim.

Aşağıdaki sürücüyü kurmaya çalış. Güvenilirlik açısından Softpedia en güvenilir sitelerden birisidir.

1- Linke gir.
2- Sol üstteki "DOWNLOAD NOW" butonuna tıkla, daha sonra da "Softpedia Secure Download (US)"e tıkla. Bir sayfaya yönlendirileceksin, 5 saniye sonra indirme başlayacak.
3- İnen ZIP dosyasının içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart.
4- Çıkarttığın klasörün içerisindeki 87-USB klasörüne gir.
5- 445 KB boyutundaki Setup.exe'ye çift tıkla ve kurulumu başlat.
6- Kurulum yönergelerine göre kurulumu tamamla.

Eğer bu sürücü olmazsa üstte belirtildiği gibi o aygıtın donanım kimliğini buraya at.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…