E Erdem1O Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #11 Erdem1O dedi: İşlemden sonra Windows'un kurudugu sürücü Gigabyte'ın sitesinden indirdigim sürücü ile aynı mı? Genişletmek için tıkla... Zaten Gigabyte sürücüsü indirmeden önce Windows'un kendi sürücüsünü kullanıyordum onda bir sıkıntı yoktu.
Erdem1O dedi: İşlemden sonra Windows'un kurudugu sürücü Gigabyte'ın sitesinden indirdigim sürücü ile aynı mı? Genişletmek için tıkla... Zaten Gigabyte sürücüsü indirmeden önce Windows'un kendi sürücüsünü kullanıyordum onda bir sıkıntı yoktu.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.714 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Mart 2023 #12 Fakat anakart üretici resmi sitesindeki tüm sürücüler, en güncelidir.
E Erdem1O Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #13 turko35408 dedi: Güncelleme geçmişi > Sürücü Güncelleştirmeleri bölümünde sürüm numara ve tarihine bakın. Gigabyte ile karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Tamam bakıcam sağol
turko35408 dedi: Güncelleme geçmişi > Sürücü Güncelleştirmeleri bölümünde sürüm numara ve tarihine bakın. Gigabyte ile karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Tamam bakıcam sağol
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.714 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Mart 2023 #14 Erdem1O dedi: Zaten Gigabyte sürücüsü indirmeden önce Windows'un kendi sürücüsünü kullanıyordum onda bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... O zaman DDU işlemini yapın. Ve deneyin.
Erdem1O dedi: Zaten Gigabyte sürücüsü indirmeden önce Windows'un kendi sürücüsünü kullanıyordum onda bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... O zaman DDU işlemini yapın. Ve deneyin.
E Erdem1O Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #15 turko35408 dedi: Fakat anakart üretici resmi sitesindeki tüm sürücüler, en güncelidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da sıkıntı cıkarıyor mikrofon ses az veriyor yapacak bir şey yok.
turko35408 dedi: Fakat anakart üretici resmi sitesindeki tüm sürücüler, en güncelidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da sıkıntı cıkarıyor mikrofon ses az veriyor yapacak bir şey yok.