mertbirsenn
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
- Meslek
- İnşaat Mühendisi
- SSD veya HDD modeli
- MLD M300
- Ekran kartı
- Gigabyte RTX 3060Ti GDDR6X
- Anakart
- Gigabyte B450M K
- İşlemci
- AMD Ryzen5 5600
Arkadaşlar selamlar, önceden şöyle bir problem yaşıyordum. Kulaklığımla dinlediğim şeyler mikrofondan sekiyordu araştırıp ses sürücüsünü indirip Aec'yi açtığımda düzeldiğini gördüm. Fakat birkaç gün önce Gigabyte'ın App Center uygulamasında chipset ses sürücüsü gibi birkaç tane daha sürücünün güncellemesinin biriktiğini gördüm ben de güncellemek istedim. Güncelledikten sonra tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım. Realtek Audio Console'da Aec'yi kapatmak işe yaramamaya başladı. Ben de format atayım dedim format attım. Ama hala sorunu çözemedim. Gigabyte'ın anakart sitesinde verdiği sürücüyü yükledim o da işe yaramadı. Başka sürücüler denedim o da işe yaramadı. Şu an 6.0.9225.1 sürücüsünü kullanıyorum güncelleştirmeleri denetle dediğimde daha güncel bir sürüm çıkmıyor fakat sanırım bu eski bir sürüm çünkü Gigabyte sitesinde 2023-09-24 tarihli gözüküyor. Realtek kendi sitesinde ise şöyle bir problem var 15.08.2024 tarihli bir sürücü var fakat bu sürücü Windows 11 içermiyor. Yine de denemek istedim ama indirme sırasında acayip yavaş indiriyor. 3-4 gündür bu probleme kuruldum kaldım eskiden echo çok rahatsız etmiyordu ama çözünce o kadar alıştım ki şimdi acayip rahatsız etmeye başladı.
Son düzenleyen: Moderatör: