Realtek sürücü sorunu nasıl çözülür?

speeddemon1111

Centipat
Daha fazla  
İnternet ağ ayarlarını sıfırladım tüm ağ bağdaştırıcı sürücülerin yanında sarı ünlem oldu. Şimdi en üstteki sürücüyü güncelleştirmeye çalıştım bir türlü bitmiyor 10dk geçti kapatmaya tıklayınca uyarı veriyor, nasıl çözebilirim Wi-Fi olmuyor şu an.

Ethernet takıp Manuel olarak internetten sürücü bulup indir.. veya sorun pc üzerinde bir sıfırlama ise sistem geri yükleme yap ... veya windows güncelleştirmelerini açarak oradan da bulman mümkün olabilir..

Ethernet takıp Manuel olarak internetten sürücü bulup indir.. veya sorun pc üzerinde bir sıfırlama ise sistem geri yükleme yap ... veya windows güncelleştirmelerini açarak oradan da bulman mümkün olabilir..
Şimdi flash bellekle attım dosyaları güncelleştirmeyi bekliyorum

Güncelleştirme o kadar uzun sürmez ki .. Takılmıştır.. Klasik windows kronikleri.. Bir sonuç da çıkmayacak muhtemelen.. 45 dakika bekletecek boş yere.. İptal et veya reset at makineye daha iyi..

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok rica etsem detaylı şekilde ne yapılması gerekiyor yazabilir misiniz?

Bu sorunu çözdüm şimdi de internet yok güvenli oldu wifi.

Son düzenleme:
Anakartın sitesinden sürücü indireceksin anakartının modeline göre.. Geçici olarak ethernet kablosuyla modeme direkt kablo çekerek de internete girebilirsin . Hiç bir şey yapamazsan 300 liraya 5ghz usb wifi adaptörler var. Onlardan al bir tane sorunu çözene kadar wifi siz kalmamış olursun en azından. Güvenli wifiden kastını da anlamadım. Eğer bir sürücü indirdin de çalışmadıysa bir başka sürücü indir.. Birden fazla oluyor genelde sürücüler seçeneklerin oluyor yani birinden biri uygundur illa ki . Anakartının modeli ve işletim sistemin ne veya laptopun modeli

sistem geri yükleme noktası yok mu senin bilgisayarında ? Sistem geri yükleme yap veya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…